… v medijih. Harry in Meghan Markle sta se pred tedni popolnoma distancirala od kraljeve družine in se celo iz začasnega bivališča v Vancouvru preselila v Los Angeles, kljub temu da je grožnja s koronavirusom takrat postala že globalna in ne le več novička iz Kitajske. A niti to ju ni ustavilo, da se ne bi še naprej oddaljevala od družine. Mnogi se sprašujejo zakaj? Je bilo življenje kot član kraljeve družine res tako neznosno?

Odgovor je, po poročanju The Expressa, pritrdilen – vsaj za Marklovo. Mislila je, da bo imela glamurozno življenje, kjer ji bodo vsi stregli, ji ugajali, žal pa je resnica daleč od tega. Postala je le državni uslužbenec v tiari, kraljičina marioneta, česar pa seveda ni pričakovala. Želela je bolj vplivno življenje, tudi na političnem področju, saj se s tem ukvarja že celotno življenje, vendar so jo hitro zatrli, saj to naj ne bi bila njena vloga v kraljevi družini.

Sedaj nadaljuje svoje aktivno življenje brez vmešavanja tretjih oseb, ki bi ji govorile, kaj lahko počne in česa ne in zagotovo jo bomo na političnem, humanitarnem in naravovarstvenem področju še srečali.

PREBERITE TUDI: 5 najljubših lepotnih izdelkov Meghan Markle

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj