Oblikovalčeva modna revija, na kateri je predstavil kolekcijo za pomlad in poletje 2023, daje upanje v boljše čase v vsej neženstveni modi in nenavadnem dogajanju zadnjih let. Mnogi so si želeli kar nekam pobegniti – v lepši, bolj normalen in pošten svet.

To je občutek, ki ga je v času “pandemije” delilo veliko ljudi. Ralph Lauren je v zvezi s svojo kolekcijo povedal: “Vedno so me navdihovale naravne lepote, dediščina in glamur zahodne obale Amerike. Prvič v zgodovini sem prinesel svoje sanje, da bi živel tukaj, in delil svoje svetove v izkušnji, ki slavi način življenja, v katerega sem vedno verjel – mešanico surovosti in glamurja, energije in navdiha.”

Modne revije, ki je bila oktobra, se je udeležilo kar nekaj najbolj znanih zvezdnikov, med drugimi Jennifer Lopez, Ben Affleck, Diane Keaton, Sylvestor Stallone, Laura Dern, Mila Kunis in John Legend, ter TikTokerji, kot so Noah Beck, Wisdom Kaye in Emily Mariko.

Po modni stezi se je sprehodilo več kot 100 modelov, med njimi tudi ikone devetdesetih, kot sta Shalom Harlow in Irinia Shayk, pa tudi otroci, ki je očarali srca občinstva, ko so hodili mimo.

Adesuwa Aighewi je odprl revijo v konjak rjavi obleki in kavbojskem klobuku s širokimi krajci, s čimer je odprl del dogodka Double RL, ki je bil namenjen poudarjanju robustnih delovnih oblačil starega Zahoda. Številne videze so dopolnjevali obtolčeni kavbojski škornji in pasovi z velikimi zaponkami.

A preden je občinstvo obtičalo na divjem zahodu, se je zasedba hitro preselila na bolj elegantne in glamurozne strani Kalifornije. Podeželske obleke so se umaknile pulijem in belim kratkim hlačam (ki so obujale spomine na čudovite klasične Laurenove fotografije), oprijetim belim oblekam in ostrim blazerjem, ki so ga moški kombinirali z elegantnimi čevlji.

Od tam smo se preselili k znamki Polo Ralph Lauren, ki je bila verjetno najbolj udaren trenutek celotne predstavitve. Družine so se podale na modno stezo s prikupnimi otroci, stajlingi pa so prikazali široko paleto ponudbe Ralphovega sveta. Srajce s kravatami in klobuki, združene z jopiči, kombinezoni in pohodniškimi škornji, so vse skupaj še dodatno poudarjale.

Nekako bi pričakovali, da je pri 83 letih oblikovalec pokazal že vse, a vse kaže, da bo nadaljeval s čudovitimi kolekcijami.

PREBERITE TUDI: Brezhibni slog Kate Middleton z lahkoto poustvarimo tudi same

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj