Razstavljena so izbrana dela iz projekta, ki je nastajal poldrugo leto. Avtorica nas je seznanila s samo idejo, in sicer je želela zajeti različne ljudi in jih povezati v celoto. Fotografije dobesedno prikazujejo fotografirance od zadaj (njihove hrbte), preneseno pa njihovo ozadje, natančneje to, kar imajo radi, s čimer se ukvarjajo, kar jih označuje. Ob pogledu na celoto uvidimo, kako svojstveni posamezniki smo.
 
 
Fotografije so nastale v Ljubljani, in sicer v parku Tivoli in na grajskem hribu. Med vsemi 30 fotografijami je tako rdeča nit narava, saj nas ta povezuje in združuje v eno. Fotografinja je najprej fotografirala samo pomladi in poleti, nato pa se je odločila zajeti vse štiri letne čase, zato je nekaj fotografij tudi jesenskih in zimskih. Pravi, da ne želi, da bi razstava pomenila zaključek projekta, saj bi rada v seriji pokazala še več.
 
 
Namen tako obsežnega projekta je sočasno prikazati različnost in enost; vsakogar izmed nas kaj odlikuje, kot posamezniki smo neponovljivi, skupaj pa smo povezani in drug drugemu enaki. Razstavljena dela si lahko ogledate vse do konca septembra v prijetnem ambientu v lokalu na Gallusovem nabrežju.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj