… oddelku na Amazon.com, čeprav mnogi bojkotirajo izdelke, ki imajo karkoli opraviti s Trumpovimi. A kljub temu prodaja izdelkov blagovnih znamk Ivanke Trump raste – in to ob dejstvu, da so jih v znak bojkota iz mnogih trgovin umaknili. K temu je pripomogel tudi poziv svetovalke Bele hiše Kellyanne Conway, ki je v oddaji Fox & Friends pozvala gledalce, naj kupujejo njene izdelke.
 
 
Po podatkih Fortune.com, je prodaja oblačil blagovne znamke Trump na Amazonu v januarju in februarju letos porasla za kar 332 odstotkov napram enakem obdobju lani. 219 odstotni posrat pa naj bi sledil 9. februarja po pozivu Kellyanne Conway.
 
Abigail Klem, predsednica blagovne znamke Ivanka Trump, je v izjavi za javnost dejal, da je začetek februarja najboljši v zgodovini znamke. “Za več različnih prodajalcev je bila znamka Ivanka Trump najboljša v spletni prodaji, v nekaterih kategorijah pa najboljša prodaja vseh časov,” je povedala.
 

PREBERITE TUDI: Parfum Ivanke Trump najbolje prodajan lepotni izdelek na Amazonu

 
Ivanka Trump, 35, se je pred selitvijo v Washington januarja letos sicer distancirala od znamke, da bi se izognila zlobnim jezikom. Izdelki Ivanke Trump so bili med drugim umaknjeni iz prodaje v trgovinah Nordstrom, bojda zaradi slabe prodaje.
“Prav ironično se mi zdi, da se en prodajni po celem svetu hvali, kaj so naredili zanjo in njeno znamko … A hkrati izrabljajo najbolj uspešno žensko Trumpovih, njegovo hči, ki je pojem ženske emancipacije, predstavnica delovnih žensk, da bi sesuli njega,” je povedala v oddaji Fox & Friends.
 
Nadaljevala je: “Zato pojdite, kupujte Ivankine stvari, vam rečem! To bi vam jaz rekla! Sovražim nakupovanje, a danes si grem kupiti nekaj njenih stvari. To je krasna linija izdelkov, nekaj jih že imam. Tule bom naredila brezplačno reklamo. Pojdite in danes kupite, vsi. Najdete jih online.”
 
 
Skratka, prodaja izdelkov blagovne znamke Ivanka Trump strmo narašča, tako, da se je ponovno potrdil rek 'Kdor drugemu jamo koplje …'.


PREBERITE TUDI: Otroci Donalda Trumpa: vemo, da smo razvajeni!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj