Nosite srce na nohtih s temi romantičnimi manikirami.

Rdeča barva je seveda klasična, zato je primerna celo leto, vsako leto in ne glede na modo. Je večna, ženstvena klasika, s katero ne morete zgrešiti.

Rdeča je tudi uradna barva valentinovega, zato je idealna izbira za praznovanje praznika zaljubljencev z manikiro. Ne navadno, ampak malce popestreno. Pravzaprav je izziv najti z valentinovim navdihnjene nohte, ki ne bi vsebovali rdeče ali roza barve – in prav je tako.

Ko rečemo, da so rdeči ali roza valentinovi nohti dobra izbira, to še ne pomeni, da se morate pri urejanju nohtov držati enega odtenka. Te barve uporabite na najrazličnejše načine: v obliki srca ali francoskih konic; dodate nekaj odtisov poljubov; uporabite bleščice ali mat premaz, da simbolizirate svoje navdušenje.

Na voljo je toliko prikupnih in domiselnih idej za nohte – nekatere so dovolj preproste, da jih lahko naredite sami, druge pa boste verjetno želeli shraniti in jih odnesti svoji manikerki.

Zlato obarvani

Dobrodošli pri eni najlepših manikir – videti je sicer zelo profesionalna, a jo je s pravimi orodji enostavno poustvariti doma. Umetnica nohtov Tessa je začela s plastjo svojega najljubšega prosojnega osnovnega laka, nato je dodala neenakomerno plast zlate folije, nato pa dodala mešanico belih in rdečih srčkov, preden je zaključila z bleščečim nadlakom.

Srčni as

Umetnica nohtov Betina Goldstein nas s tem vzorcem, ki posnema kup kart, opominja, da je iskanje ljubezni odvisno od sreče pri izbiri. Uporabila je klasični rdeč lak, s katerim je pobarvala številke in barve v tem takoj prepoznavnem poklonu.

Krvaveča srca

Se počutite, kot da bi vas nekdo zabodel v prsi, ali pa bi najraje zažgali celoten koncept valentinovega? Poiščite krvaveče srčke. Za ročno barvanje tega vsestranskega videza, ki se enako dobro obnese tako za nekoga, ki je v strasti zgodnjega razmerja, kot za nekoga, čigar srce je zdrobljeno in stopljeno, je uporabila nežno roza barvo za osnovo in živo rdečo za stopljena srca.

Valentinova francoska manikira

Poleg tega, da se čudovito ujema z valentinovim kolačem, je ta obojestranska manikira popolna izbira za primere, ko imate enako radi obe barvi. Začnite z nanosom dveh osnovnih plasti, pri čemer na enem ali nekaj izbranih nohtih izmenjajte odtenke. “Ko se posuši, s čopičem za podrobnosti nanesite tanko rdečo konico na vrh nohta, pri čemer ostanite ob robu in sledite obliki nohta,” pojasnjuje Savanna Galvan, strokovnjakinja za nohte v salonu Bellacures v Los Angelesu. “Ko se nohti posušijo, uporabite nasprotno barvo na prstanec.”

Izrezan srček

Umetnica nohtov Emily Zheng ve, da ni treba izbirati med francoskimi konicami in prazničnimi srčki. Če lahko verjamete, je to popolno srce narisala ročno. Tukaj je njena taktika: “Postavila sem dve piki eno poleg druge, da sem ustvarila vrh srca. S tankim čopičem za podrobnosti sem pod pikama narisala črko V in jo zapolnila.” Prepričajte se le, da je osnovni lak suh, preden na vrh dodate srce.

Rožnata ombré srca

Ta očarljivi ombré vzorec je Smithova v celoti naslikala ročno. “Začela sem z dvema pikama, nato pa sem s čopičem za nohte potegnila spodnji del pik v obliko trikotnika in tako vsakič ustvarila popolno srce,” pojasnjuje svojo tehniko. “Pri tem vzorcu je treba uporabiti barve, ki so zelo pigmentirane.”

Drobni srčni poudarki

“Ta videz, ki ga je navdihnila estetika retro videoiger, je zelo zabaven za poustvarjanje doma,” pravi Rachel Messick, mojstrica nohtov. “Začni z mlečno belo ali nude podlago in s tankim čopičem za proge ustvari majhne bele pravokotnike in temno magenta pentlje, nato pa z zobotrebcem ali ozkim pripomočkom ustvari nekaj minimalističnih srčkov in pik.”

Odprtina v obliki srca

Kako kul je ta valentinova različica umetnosti luknjanja nohtov? Preprosto si priskrbite par akrilnih nohtov in z ročnim luknjačem ustvarite izrez v obliki srca, kamor bo šel majhen zlat prstan. Nato akrile pobarvajte v pastelno roza barvo in pritrdite obroček na noht.

Kovinska praznična srca

Se pripravljate na valentinovo zabavo? Poskusite to praznično različico kovinskih srčkov, ki so narisani z rožnatim in zlatim kromiranim lakom. To je preprosto, vendar nostalgično – spominja na čokoladne bonbone v obliki srca, zavite v barvno folijo.

Igrivi Valentin

Pri tem igrivem valentinovem dizajnu je umetnica za nohte Sam Rose rožnate in bele kalupe obdala z drobnimi rdečimi srčki. Če želite to ustvariti doma, poskrbite, da boste imeli pri roki orodja s finimi konicami, kot so tanki čopiči.

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj