Čeprav William deluje šarmantno in umirjeno, ko opravlja svoje kraljeve naloge, je kraljeva dopisnica Camilla Tominey podrobno opisala, kako ima bodoči monarh tudi bolj vihravo plat, ko ni v središču pozornosti javnosti.

Gospa Tominey je v dokumentarnem filmu Kate Middleton govorila o Williamovem odnosu z ženo in poudarila, da si je moral par pridobiti zaupanje eden drugega. To, da sta si lahko začela zaupati, in Kateina pripravljenost, da “se ne postavlja pred svojega moža”, sta vojvodinji Cambriški pomagala, da lahko podpre Williama, ko je pod stresom, je dejala dopisnica.

Dodala je: “Mislim, da je med njima ogromno zaupanja, ne samo med njima, ampak tudi v njunem krogu prijateljev – v tako imenovanem ‘krogu zaupanja’. Njuni najbližji prijatelji, ki jim niti na kraj pameti ne pade, da bi karkoli razkrili novinarjem, in ju resnično ščitijo. Prav tako menim, da je ena od skrivnosti uspeha njunega zakona ta, da sta veliko bolj enakopravna kot sta bila na primer Charles in Diana.”

“Mislim, da je tudi Kate zelo previdna, da ne bi zasenčila svojega moža. Mislim, da je ona jin za njegov jang, saj je on – čeprav je umirjen in neposreden človek – morda nagnjen k nekaj izbruhom besa. Rad se v nekaj zapiči in pri tem trmasto vztraja. Mislim, da se lahko včasih precej razjezi in človek dobi občutek, da je Kate tista, ki ga potegne nazaj, ga umiri in mu reče: ‘V redu, bodimo mirni.'”

Če Kate lahko pomaga nadzorovati Williamovo jezo, je imela v preteklih letih vsekakor že veliko dela, sploh ob vsem, kar sta kraljevi družini zagodla Harry in Meghan. Viri trdijo, da je bil William še posebej razočaran nad Harryjem, potem ko sta z Meghan poskušala preslepiti kraljico, ko sta poskušala uveljaviti svoj program Megxit.

PREBERITE TUDI: Kate Middleton ogorčena nad dokumentarcem ‘Harry & Meghan’ – odločena je povedati svojo plat

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj