To je povedal o svoji nastajajoči knjigi, ki bo zagotovo še bolj razburila duhove, sploh v kraljevi družini. Knjiga naj bi predvidoma izšla prihodnje leto, torej 2022.

“Tekom let sem nosil veliko preoblek, dobesedno in v prenesenem pomenu in upam, da bo to, da povem svojo zgodbo – vzpone in padce, napake in lekcije, ki sem se jih naučil – lahko komu pomagalo, ne glede na to, od kje prihaja. Več imamo skupnega, kot si morda mislimo.”

Harry, 36, je nadaljeval: “Neizmerno sem hvaležen, da bom lahko delil, kar sem se naučil tekom svojega življenja in vesel za mnoge ljudi, ki bodo iz prve roke prebrali, kaj se je v resnici dogajalo v mojem življenju.”

Zaslužek od knjige in audioknjige, ki bo razkrivala njegovo otroštvo na očeh javnosti, njegovo služenje vojaškega roka v Afganistanu, pa do tega, da je postal mož Meghan Markle in oče sinu Archieju, 2 leti, in hčerki Lilibet, 1 mesec bo v celoti namenjen dobrodelnim organizacijam.

Harry je v preteklosti že spregovoril o določenih podrobnostih, ki sta jih z Meghan doživela v kraljevi družini v sedaj z Emmyjem nagrajenem intervjuju z Oprah Winfrey, v katerem je Meghan razkrila, da so jo ne le “utišali”, temveč tudi zavrnili pomoč, ko je imela duševno stisko.

Po zloglasnem intervjuju so v kraljevi družini podali kratko izjavo v imenu kraljce Elizabete, češ, da naj bi bila družina “užaloščena”, ko je slišala za tegobe Meghan in Harryja.

Princ Harry je sicer pred kratkim odpotoval v Veliko Britanijo na razkritje kipa, posvečenega njegovi materi, princesi Diani. Kljub temu, da sta brata trenutno skregana, je razkritje kipa potekalo “nežno in intimno – bilo je pravo olajšanje.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj