… (Amazing fashion at Amazing Prices), bo 13. junija 2019 ob 10. uri v nakupovalnem središču Citypark Ljubljana (BTC City) odprl svojo prvo trgovino v Sloveniji.

Otvoritev trgovine bo uradno oznanila Primarkov vstop na slovenski trg. Slovenija bo 12. država, v kateri bo Primark odprl trgovino in tako ustvaril več kot 200 novih rednih in honorarnih delovnih mest na različnih področjih – od prodaje, upravljanja trgovine, skladišča, blagajne do vizualnega trgovanja.

Nova trgovina bo ponujala najnovejše trende na področju ženske, moške in otroške mode, obutev, modne dodatke, spodnje perilo in izdelke za dom, vključno s Primarkovo kolekcijo PS…Beuaty, ki se ponaša s cruelty-free certifikatom Leaping Bunny. Na voljo bosta tudi Primarkov spalni program in jeans, oba iz 100 % trajnostno pridobljenega bombaža.

Ljubljanska trgovina bo sledila nagrajenim oblikovnim podobam Primarkovih trgovin po svetu. Modna ponudba se bo razprostirala na 2 nadstropjih in 4.250 m2, trgovina pa bo ponujala 44 blagajn, 48 kabin za pomerjanje, dostop do brezžičnega interneta, 2 sprostitveni coni (customer recharge) za udobno nakupovalno izkušnjo.

V predelu za zaposlene (Back of house) bodo prevladovale pisarne odprtega tipa v svetlih barvah, s sodobnimi, udobnimi funkcionalnostmi, kot je Recharge café s kuhinjo. Cilj je ustvariti vzdušje doma daleč od doma.

Stephen Mullen, Primarkov direktor prodaje za Južno Evropo, je ob dej priložnosti dejal: “Počaščeni smo, da vstopamo v državo s tako hitro razvijajočim se in spodbudnim gospodarskim vzdušjem. Tako kot na vseh trgih, na katerih delujemo, se bomo tudi v Sloveniji trudili biti odličen delodajalec, ki ponuja konkurenčne plače in prijazno delovno okolje, kupcem pa bomo nudili odličen dizajn in zadnje modne trende po dostopnih cenah.”

Delovni čas trgovine Primark Ljubljana

Od ponedeljka do petka od 9.00 do 21.00
Ob sobotah od 8.00 do 21.00
Ob nedeljah od 9.00 do 15.00

Več informacij

Spletna stran: www.primark.com
Spletna stran v slovenščini: https://www.primark.com/en/introducing-slovenia

O Primarku

Primark je mednarodni trgovec, ki ponuja najnovejšo modo, lepotne izdelke in dodatke za dom po dostopnih cenah. Preprosto rečeno, ponujamo neverjetno modo po neverjetnih cenah (Amazing Fashion at Amazing prices). Podjetje Primark je bilo ustanovljeno v Dublinu leta 1969, danes pa ima v lasti 370 trgovin z več kot 1.400.000 m2 prodajnega prostora v 11 državah (Irska, Združeno kraljestvo, Španija, Portugalska, Nemčija, Nizozemska, Belgija, Avstrija, Francija, ZDA in Italija). Zaposlujemo več kot 75.000 ljudi, v zadnjem finančnem letu (2017/2018) pa smo odprli 16 novih trgovin ter s tem ustvarili več kot 4.500 novih delovnih mest, za katera smo prejeli več kot 43.000 prijav.

Naše kupce pogosto zanima, kako lahko ponudimo odlične izdelke po tako nizkih cenah. Razlog je preprost – podjetje vodimo drugače, kot to počnejo drugi. Ne poslužujemo se velikih marketinških kampanj. Izdelke prodajamo samo v fizičnih, ne pa tudi v spletnih trgovinah, tako da nimamo stroškov z dostavno mrežo. Vedno varčujemo pri majhnih zadevah, kot so preprosti obešalniki in etikete s cenami. To nam omogoča,  da lahko ponudimo odlične cene, hkrati pa skrbimo za stvari, ki so resnično pomembne. Za več informacij o našem poslovanju in družbeni odgovornosti, obiščite našo spletno stran.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj