Modne napovedi svetovnih prestolnic kažejo na to, da bomo v letošnjem letu prekršili pravilo, da so japonke samo za na plažo.

Ta priljubljena poletna obutev doživlja svoj “breakthrough moment” na modnih pistah širom sveta. Na modnem tednu v Copenhagnu so pozornost in poglede plenile najbolj znane influencerke, ki so japonke izbirale za idealno obutev v kombinaciji s poletnimi modnimi kosi.

PREBERITE TUDI: Modni trendi za pomlad/poletje 2019 ~ 1. del

Prav tako so bile japonke opažene na modnih pistah ob predstavitvi spomladanskih kolekcij velikih oblikovalskih imen, kot sta Michael Kors in Isabel Marant. Ob tem ne pozabimo niti na priljubljeni dvojčici Olsen, ki japonke uvrščata v svoje minimalistične in vse bolj prepoznavne modne kolekcije.

PREBERITE TUDI: To pomlad bodo vsi nosili te modne torbe, ki jih je enostavno kombinirati

Očitno je, da bomo letos stavili na udobje in enostavnost, ter zraven modnih stajlingov pogosto kombinirali kar japonke. Splača se investirati v kakšen dober kos ali dva – na voljo so vam tako najcenejše kot tudi tiste visokih blagovnih znamk, brezčasne modele pa boste našle tudi pri Havainas – vsem dobro poznane havajke so svet obnorele že tekom 60. let.

Če so se torej lani povsod nosile superge, bomo letos očitno na noge vedno nataknili kar japonke. Vam je ta trend všeč?

Foto: Pinterest

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj