… leta 2015 in čeprav je v zadnjem stadiju, skuša ostati pozitivna in je za mnoge pravi simbol boja proti tej maligni bolezni.

Čeprav je pred dvema letoma objavila, da je premagala to maligno bolezen, je pred več kot pol leta sporočila slabo novico, da se ji je rak vrnil v še močnejši obliki. Svetovni mediji so poročali, da se je Shannen sprijaznila, da tokrat ne bo mogla premagati maligne bolezni in se je pripravljala na smrt. Revija National Enquirer je oboževalcem igralke v novem članku razkrila, da se Shannen ni sprijaznila s smrtjo, le obupno poskuša najti drugo, “čudežno” zdravilo.

Zdaj je za ameriške medije vir blizu igralke razkril novice v zvezi z njenim zdravstvenim stanjem. “Počuti se veliko bolje. Našla je nekaj alternativnih načinov zdravljenja, ki resnično ‘držijo’ raka pod nadzorom. Zaveda se, da na tem svetu ne bo ostala dolgo, a vsak teden in mesec, ki je minil, ji nekaj pomeni. Dneve preživlja ob branju, veliko časa preživi v naravi in ​​je psihično zelo močna,” je povedal vir blizu nje.

“Obiskuje številne specialiste za alternativno medicino, medtem ko ima v telesu še moč. Hodi na akupunkturo in pije mešanice različnih nenavadnih in zdravilnih zelišč, ki menda upočasnjujejo rast in širjenje rakavih celic. Shannen upa, da ji bo pomagal nov new age in zen pogled na življenje ter ustrezne naravne terapije, moli za čudež, saj jo lahko reši le to,” pojasnjuje vir in dodaja, da jo pri tem popolnoma podpira njen mož Kurt Ishwarienko.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj