Trg storitev v Sloveniji je nepregleden. Kupci storitev težko najdemo dobrega, zanesljivega izvajalca storitev, ki jih potrebujemo. S certificiranjem priljubljenih izvajalcev želi portal VseStoritve.com kupcem olajšati pregled nad ponudniki in jim olajšati izbor zanesljivih izvajalcev storitev. Kupci storitev ocenjujejo svoje izvajalce storitev. Podjetja, ki prejmejo dovolj pozitivnih ocen svojih strank, prejmejo certifikat Priljubljeni izvajalec.
 
Izvajalci storitev sodelujejo v procesu certificiranja brezplačno, edini način za pridobitev certifikata je zadostno število preverjenih pozitivnih ocen dejanskih strank izvajalca. Podjetja certifikata ne morejo kupiti, lahko ga le zaslužijo. Certifikat Priljubljen izvajalec strankam pove, da so obstoječe stranke izbranega ponudnika zadovoljne z njegovimi storitvami.
 

Povej, komu zaupaš svoje telo in sodeluj v nagradni igri!

Zaupaj nam, kdo te frizira, kdo ureja tvoje nohte,… Oceni svojega frizerja, maserja, pedikerja in druge izvajalce lepotnih storitev. Najbolje ocenjeni izvajalci lepotnih storitev bodo v sklopu Sejma kozmetike in lepote spomladi 2017 prejeli certifikat Priljubljen izvajalec. Vsi, ki do začetka aprila 2017 objavite svoje ocene izvajalcev lepotnih storitev na VseStoritve.com, pa sodelujete v mesečnih nagradnih žrebanjih za super paket ličil Catrice, čistilni gel Alpstories in revijo Cosmopolitan.
 

Ocenite svoje izvajalce storitev s področja lepote! Na www.vsestoritve.com/priljubljen-lepota poiščite salon, ga ocenite in sodelujte v nagradni igri. 

 

Zakaj je vaše mnenje o izvajalcu pomembno?

Podobno kot je TripAdvisor pomemben vir informacij o zadovoljstvu strank s ponudniki v turizmu in gostinstvu, je VseStoritve.com pomemben vir informacij o zadovoljstvu strank s ponudniki storitev v Sloveniji. Če te zanima, s katerim frizerskim, masažnim salonom ali salonom za manikuro so bile stranke zadovoljne, poglej na VseStoritve.com

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj