… dolgoletna partnerka prav tako slavnega Mick Jaggerja, Jerry Hall in medijski mogotec Rupert Murdoch. Zakaj je obetajoča se poroka tako nenavadna? Ker je bila naznanjena po dobrih treh mesecih prijateljevanja; ker je on dopolnil že 84 let, Jerry pa jih ima le 59; in ker bo to prva poroka za Jerry.

V nasprotju s prepričanjem mnogih namreč Jerry in Mick nikoli nista bila poročena, saj je bila njuna simbolična ceremonija, ki se je zgodila daljnega leta 1990 na Baliju, kasneje s strani sodišča v Angliji razglašena za neveljavno. Hkrati bo to za Ruperta Murdocha tretja zakonska zveza. Zanimiv pa je tudi način, kako sta naznanila zaroko – v oddelku za naznanitev rojstev, porok in smrti v časniku Times.

"Gospod Rupert Murdoch, oče Prudence, Elisabeth, Lachlan, Jamesa, Grace in Chloe Murdoch, ter gospodična Jerry Hall, mati Elizabeth, Jamesa, Georgie in Gabriela Jaggerja, sta presrečna, da lahko naznanita svojo zaroko," se je glasila objava. Podrobnosti o tem, kdaj in kje bo poroka, še niso razkrili, a njuna predstavnica je povedala, da "je par presrečen nad meseci, ki jih je preživel skupaj, ter da sta navdušena, da se bosta poročila in se zelo veselita svoje skupne prihodnosti."

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj