­

Vse članice Planeta Lepote obveščamo, da imajo v spletni trgovini BB Natura 10 % popust za nakup izdelkov. Popust velja za vse izdelke vseh blagovnih znamk, ne velja pa v primeru, ko je izdelek že v akciji oz. velja posebna ponudba (torej se popusti ne seštevajo).

Vse, ki boste koristile ta popust, na naslov urednistvo’at’planet-lepote.com pošljite svoje uporabniško ime in elektronski naslov, ki se mora seveda ujemati z elektronskim naslovom, s katerim ste prijavljene na portal Planet Lepote in v spletno prodajalno BB Natura (le tako lahko vemo, da gre za isto osebo in preprečimo zlorabe). Sporočilo pošljite pod Zadeva/Subject: Popust BB Natura.

Za popust lahko zaprosite šele po tem, ko ste že prijavljene v spletno trgovino – če niste, vam nimajo česa aktivirati.

Popust je aktiviran isti dan, naslednji dan pa že lahko nakupujete s popustom.

Dodatne informacije dobite na temi na forumu (klik), scer pa vabljeni na forum Spletne trgovine BB Natura!

Veliko prijetnih nakupov vam želimo!­

8 KOMENTARJI

  1. Ooo, to je pa zelo lepa novica :)! Sicer sem si ravno prejšnji teden privoščila izdatno naročilo pri BB Natura, ampak sem prepričana, da bom kmalu našla še kaj, kar bi imela in bom izkoristila tale popust Hvala :)!

  2. Oh, Anisja, žal mi je. 🙁 Sicer pa boš zagotovo tako navdušena, da boš kmalu kupila še enega (+ še kaj drugega zraven) in boš izkoristila popust. 🙂

    Pa ne pozabite poslati podatkov, sicer popusta ne bo.

  3. A še ta popust velja? Poslala sem vse podatke kot je treba, pa nisem nič dobila nazaj. Sicer sem malo hitra 🙂 pa ravno prav bi mi prišel ta popust.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj