Ob toplejšem vremenu in v času lahkotnejših oblačil, so seveda bolj živahne barve tiste, ki nas spomnijo, da je prišel nov letni čas – barvita pomlad, ki se bo odražala tudi na nohtih. Ko si jih boste urejale, odtenke sive, temno rdeče in temno vijolične zamenjajte za letošnje nove pomladne odtenke. Kakšna manikira bo to pomlad primerna za vas?

Umazano rožnata

Ni klasična nežno roza ali pudrasta, ampak gre za temnejšo različico pudraste oz. umazano rožnato. Ta odtenek bo letošnjo pomlad zagotovo nadvse moden, saj bo zamenjal klasične roza odtenke in bo vpadljivejši kot so bili pudrasti odtenki. Odtenek smo našli pri s.he stylezone – 280 in pri Essence – Shine last & go.

PREBERITE TUDI:  Nohti bodo letos najbolj modni v tej barvi

Limetino zelena

Pastelni odtenek, ki spominja na barvo limete, bo popolna osvežitev videza, ki pa ne bo vpadljiva, ampak nežna pastelna. Popolna za srkanje kakšne limonade, nekje na pomladnem soncu! OPI je izdal nov odtenek, ki ga je poimenoval ‘How Does Your Zen Garden Grow?’. V steklenički je lak videti precej svetel, na nohtih pa bo lepo zaživel. Seveda boste našli tudi cenejše različice.

Kremna nebesno modra

Pudrasto moder lak nas bo spomnil na barvo pomladnega neba in se popolnoma prilegal toplejši, sončni sezoni. Je prava pastelna različica svetlo modrega laka, ki se bo lepo ujemala z vso garderobo. Odtenek smo našli pri Deborah Lippmann Above The Clouds in pri Catrice 114 The sky so fly.

Barviti konfeti

Nohte lahko poživite tudi z lakom za nohte, ki vsebuje barvite konfetke. Igriva mešanica rumene, rožnate, modre, bo poživila vsako modno kombinacijo. Poiščite ga pri Essence.

Živahna vijolična

Svetlejši odtenek vijolične, ki nosi rožnate podtone, bo to pomlad idealno popestril vaše nohte in bo popolni ‘pljusk’ živahnosti, ki jo potrebujete to sezono. Zoya ima odtenek Zoya Evette, našli pa ga boste tudi pri cenejših znamkah.

Sončno rumena

Pastelno rumen odtenek bo prejel mnogo komplimentov, saj vam obljubimo, da se bo prelepo podal k letošnji Pantone barvi leta – živahni koralni, dopolnil pa bo tudi marsikatero drugo barvito kombinacijo. Pri Dior so izdali odtenek Tutti Frutti. Tudi pri cenejših kot je Essence, boste našli sočno rumen odtenek.

Hipnotična

Hipnotični holografski nohti ne gredo nikamor, saj so še kar modni. Metalni odtenek modre in vijolične bo na vaših nohtih pričaral odštekano manikiro, za katero bi v salonu odšteli nekaj več denarja.

Nova kožna

Nežno pastelno vijolična je lahko nova kožna, ki bo nohtom vseeno dodala manjši pridih pozitivne in živahne pomladi. Če torej živi barvni odtenki niso za vas, posezite po takšni različici.

Neonsko rožnata

Če ste se odločili, da boste letos na nohtih nosili eno od modnih barv, poskusite neonsko popestritev. Izberite živahen, vpadljiv rožnat odtenek, ki bo dvignil vaše razpoloženje. Odtenek boste našli pri Chanel (Le Vernis Techno Bloom), ter tudi pri Essence.

Bela

Bela manikira naj ne bo mat, ampak malce prosojna in z nekaj nežnimi bleščicami. Gre za odtenek, ki lahko nadomesti klasično belo.

Morska

Svetleč morski odtenek bo na nohtih pričaral tisti občutek, ko komaj čakamo, da gremo na morje, ali se sprehodimo po morskem zraku.

Živahno koralna

Kadar ste v dvomu, kakšne nohte bi imeli, izberite koralno, ki je barva letošnjega leta. Ker je odtenek pomarančne, z zlatimi podtoni, se bo lepo ujemala z vsemi pomladnimi barvami in poživila vaše nohte do te mere, da bodo še vedno primerni tudi za na delo. Odtenek živahno koralne boste našli pri znamki OPI, ter tudi pri Essence.

PREBERITE TUDI: Kako se lahko naličimo v barvi živahne koralne?

Veliko odtenkov, ki so letos spomladi modni, boste našli cenovno dostopnih, in sicer pri znamki Essence.

Kožna

Če so vam ljubi kožni, so še vedno modni, le izberite odtenek z rožnatim tonom, ki se lepo svetlika.

Pastelno modra

Vse modne in lepotne navdušenke bodo zagotovo posegle po tem odtenku pastelno modre, ki že malo spominja tudi na zeleno. Lepo se bo podal tudi nohtom na nogi.

Nova rdeča

Klasično rdečo manikiro nadgradite z odtenkom, ki je še močnejši in že malo vleče na rožnato. Ker ni tako živ odtenek, bo nov pomladno rdeč, ki je zamenjal klasične rdeče božične in tiste, ki jih nosimo pozimi ali okoli valentinovega. Odtenek smo našli pri Catrice (ICONails Gel Lacquer 064).

Foto: Pinterest

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj