… zahvaljujoč mlaju. Mlaj v devici je namenjen organiziranju in postavljanju stvari na svoje mesto – torej, ali se boste odločili za pospravljanje misli, prehrane ali spalnice, bo čiščenje naredilo čudeže. Sposobni boste zopet videti svoje cilje in ukrepati v smeri uresničitve. Vsa nebesna znamenja bodo motivirana za sprejem novega, bolj zdravega, življenjskega sloga, ki bo koristilo vsem okoli njih, ne le njim samim.

Začeli se bomo zavedati svojih meja, bolj bomo postali realni glede svojih sposobnosti in pripravljeni bomo vložiti veliko trdega dela za dosego ciljev. Planeti, ki sodelujejo v tem mlaju, prebivajo v zemeljski devici in kozorogu, zato nam bodo v navdih. Še posebej super produktivna pa bodo tri znamenja.

Bik

Ne gre za to, da bo mlaj težak ali stresen, bikom preprosto prinaša pomembno priložnost, da se resno lotite stvari, ki vam prinašajo veselje. Če se igrate z idejo, da hobi spremenite v nekaj več, ali če imate strastni projekt, ki se vrti v vaši domišljiji, je zdaj čas, da začnete svoj um osredotočati na podrobnosti in sajenje semen. Ugotavljanje, kako narediti svoje strasti bolj otipljiv del svojega življenja – in morda celo svojega dela – se bo zdaj zdelo bolj izvedljivo kot kdaj koli prej. Ta lunacija vam bo pomagala združiti delo in hobije na najbolj produktiven način, če ste pripravljeni vliti svoje srce v obe strani spektra.

Devica

To je vaš čas, device, in ta mlaj zaznamuje vaš veliki letni lunin trenutek za nov začetek, ki je popolnoma osredotočen na vas. Po naravi ste požrtvovalni, zato osredotočanje vse pozornosti nase morda ne bo enostavno. A pomislite na to tako: bolj srečni, zdravi in pristni ste, več lahko ponudite svetu okoli sebe. Zdaj je vaša priložnost, da posadite semena za lastno in drzno nalogo, ki ima trajno moč in veliko potenciala, da služi vam in drugim, zato ga izkoristite.

Kozorog

Mlaj v devici bi lahko bil za vas še posebej pomemben, kozorog, zaradi načina, kako vam bo razširil obzorja in vas navdihnil za nekaj več tveganj, ki bodo verjetno izkoristila potencial. Vaš znak je naravno nagnjen k počasnemu premikanju in varnemu igranju, vendar vas ta lunacija navdihuje, da stopite iz svojega območja udobja, da zaživite in začnete tvegati.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj