Bündchenova in Brady sta se po 13 letih zakona ločila oktobra 2022. Vir je povedal, da je 43-letni supermodel po ločitvi od nekdanjega moža Toma Bradyja “zacvetel”.

“Je varna in srečna ter tako zaposlena s svojim življenjem, da nima časa, da bi se ukvarjala z negativnimi zadevami,” je dejal vir.

Nekdanji par se je po 13 letih zakona ločil oktobra 2022. Nekdanja zakonca sta se dogovorila za skupno skrbništvo nad njunimi otroki: Benjamin, 14 let, in Vivian, 11 let. Brady, 46 let, je oče tudi 16-letnega sina Jacka, ki ga ima z nekdanjim dekletom, igralko Bridget Moynahan.

Bündchen je lani v intervjuju za Vanity Fair dejala, da sta z upokojenim zvezdnikom NFL spoznala, da si želita “različnih stvari” v primerjavi s časom, ko sta se spoznala v dvajsetih letih.

Bündchenova je dejala, da to sicer “ne pomeni, da ne ljubiš osebe, pomeni pa le, da moraš imeti nekoga, ki te lahko sreča na sredini, če želiš biti pristen in zares živeti življenje, ki si ga želiš živeti, kajne? To je ples. To je ravnovesje.”

“Ko imaš nekoga rad, ga ne zapreš v zapor in mu rečeš: ‘Moraš živeti tako,'” je dodala avtorica kuharske knjige Nourish. “Osvobodiš ga, da je to, kar je, in če hočeš leteti v isto smer, je to neverjetno.”

Najnovejše poročanje o Bündchenovi prihaja po tem, ko so jo konec tedna kljub poročanju o razhodu opazili na prijetnem sprehodu s partnerjem Joaquimom Valentejem. Par je bil v soboto, 15. junija, ujet na skupnem sprehodu s psi v Surfsidu na Floridi. Vir je povedal, da sta v “tesnem odnosu, vendar ne v resni ljubezenski zvezi”.

Par se je začel sestajati junija 2023. Spoznala sta se, ker je Bündchenin sin Benjamin obiskoval ure jiu-jitsuja na Valentejevi akademiji.

“Joaquim je odličen fant. Je prizemljen, prijazen in navdihujoč,” je vir pred časom povedal o Valenteju in dodal, da se je njuno prijateljstvo po njeni ločitvi od Bradyja spremenilo v romantično. “Z Joaquimom hodi zelo naravno,” je dodal vir.

V pogovoru z Robin Roberts za oddajo “IMPACT x Nightline: Gisele Bündchen: Bündchenova se je v začetku leta dotaknila svojega ljubezenskega življenja in povedala: “Tam, kjer je moje srce, sem zdaj tudi jaz. Živim svojo resnico in za to se ne opravičujem.”

PREBERITE TUDI: Gisele zanika očitke, da je njen zakon razpadel, ker naj bi varala bivšega moža

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj