… kupiti v trgovinah, niti naročiti preko spleta. Poslan je le nekaj najbogatejšim in najvplivnejšim izbrancem, kateri nihče ne ve, kdo so. Skrivnostnost koledarja, posvečenega ženskemu telesu, še poveča nestrpno pričakovanje in ves 'hype', ki ga vsako leto spremlja. Tako so se že v začetku letošnjega leta začela ugibanja, kdo bodo manekenke prihodnjega leta, sedaj, pa so menda že znane.


Adriana Lima, Natalia Vodianova in Isabeli Fontana so tri izmed dvanajstih lepotic, ki jih bomo lahko občudovali v Pirelli koledarju 2015.

Tako bo koledar za prihodnje leto posnel Steven Meisel, stilistka pa bo nekdanja urednica revije Vogue Carine Roitfeld. Koledar bo seveda seksi kot vsi doslej; vedno so fotografije posneli vrhunski fotografi, med njimi Demarchelier, Lindbergh in Karl Lagerfeld. Ker so letos posneli tudi film 50 odtenkov sive, sta se tako letos združila Meisel in Roitfeld, ki bosta najlepše ženske sveta menda fotografirala v lateks korzetih.

Navdih sta dobila od Brigitte Bardot, Jerry Hall in 'Catwoman', lepotice, ki bodo letos nastopile, pa so Adriana Lima, Isabeli Fontana, Raquel Zimmermann, Joan Smalls, Sasha Luss, Karen Elson, novinka Gigi Hadid in celo debelušna manekenka oblačil za močnejše, Candice Huffine. "Postajam Raquel Welch s tem bičem in kavbojskimi hlačami," je povedala Isabeli Fontana, ki bo za koledar pozirala že osmič. Natalia Vodianova pa je za nekaj časa zapustila novorojenčka, da je lahko prisostvovala snemanju: "Pred nekaj dnevi sem rodila svojega četrtega otroka, sina Maxima. Pustila sem ga doma v Parizu in odletela v New York za nekaj ur, ker vem, kaj pomeni delati s Stevenom Meiselom. Gre za magično doživetje."

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj