Mlajša sestra Kate Middleton je rodila drugega otroka, deklico, ki se je pridružila dveletnemu bratcu Arthurju. Dobila je prelepo ime Grace Elizabeth Jane; rodila se je danes ob 4.22 zjutraj in tehtala slabe 3 kilograme. Tako mati kot mala Grace se počutita dobro, so sporočili.

“Popolna je in vsi so presrečni ob njenem veselem prihodu,” je povedal vir.

In kako je njeno ime povezano z imenom Kate? Pippa in James sta svojo hi poimenovala Grace Elizabeth Jane, kar pomeni, da si srednje ime deli s svojo slavno tetko Kate, ki je bila rojena kot Catherine Elizabeth Middleton.

Pippa, 37, in James, 45, sta prvega otroka, sina Arthurja, dobila oktobra 2018. Pippa je sledila svoji sestri in tudi sama oba otroka rodila v bolnišnici Lindo Wing of St. Mary’s Hospital, kjer je vse tri otroke rodila tudi Kate.

Pippa je bila sicer obe celotni nosečnosti fizično aktivna in je celo pisala kolumno o tem, kaj kmalu pa je po porodu v vadbo vključila tudi malega Arthurja: “Sedaj, ko je dopolnil Arthur 11 mesecev in je bolj mobilen, poskušam iznajti nove aktivnosti, ki jih lahko počnem z njim,” je zapisala septembra 2019.

“Morala sem odkriti še kaj drugega kot sprehode z vozičkom po parku. Naša lokalna telovadnica za otroke je od boga poslana. Je velik prostor, poln zabave, mehkih predmetov, stopnic, žog, mini trampolinov, gugalnic, igralnih preprog in ostalega, kaj stimulira in fizično aktivira otroke,” je bila navdušena.

“Arthur v tem varnem okolju porabi veliko energije in se nauči veliko novih spretnosti. Opazila sem tudi, da mu z vsakim obiskom naraste samozavest,” je še povedala.

PREBERITE TUDI: Zvezdniški trend: mint zelena

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj