… dve veganski kolekciji modnih dodatkov. Da je sama velika ljubiteljica živali, dolgoletna PETA aktivistka in veganka že preko 20 let, ni nobena skrivnost, sedaj pa je uresničila še dolgoletno željo n pripravila dve kolekciji veganskih modnih dodatkov. Med drugim tudi veganske škornje, podobne slavnim – in živalim prav nič prijaznim – UGGicam, ki jih je prisrčno poimenovala Pammies.

“Zelo se veselim lansiranja svojih novih škornjev, kar je bilo zame delo z ljubeznijo, saj sem tiste preklete UGGice naredila tako popularne,” je povedala v nedavnem intervjuju. “Nisem vedela, da za njih trpijo živali. Znamka UGG me je veliko uporabljala za promocijo, pomagala sem jim ustvariti znamko … Mislila sem, da živali pobrijejo in lepo ravnajo z njimi. To je bil začetek moje kariere aktivistke za pravice živali in od takrat naprej se trudim najti alternative.”

Pammies je linija udobnih škornjev, katerih material je narejen iz recikliranih snovi in spominja na semiš. Kolekcija vključuje 3 kose: Cove Classic, Zuma in Malibu, ki so na voljo v svetlo sivi, rjavi in beli barvi. “To so čevlji, ki jih lahko obujete na plažo, v mesto ali kamorkoli drugam. Zelo sem vesela, ker je to nekaj, kar sem si od nekdaj želela narediti – in sedaj se končno uresničuje.”

Pammies bodo na voljo od oktobra dalje na pammieslife.com, nekdanja igralka pa se je povezala tudi z francosko oblikovalko Amélie Pichard, s katero sta skupaj ustvarili še kolekcijo modnih dodatkov visoke mode, med drugim sedem modelov čevljev in torbo za na plažo. “Vsak kos je narejen iz nestrupene plastike, bombaža, akrila in gume, ki prihajajo iz Francije in Italije,” je razkrila.

“Vegani so lahko seksi – super zabavni, super modni in osveščeni,” je nadaljevala. “Kajti mladi želijo sprejemati boljše odločitve ko gre za potrošništvo, ko gre za modo. Potrebujemo več trajnostnih možnosti ko gre za čevlje in torbice.”
Kaj pa cene? Za večino nedosegljive: med 450 in 950 ameriških dolarjev.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj