Kakšne otroške modne kose bomo to pomlad in poletje videvali na trgovskih policah in ulicah?

Če povzamemo otroške modne trende za letošnjo pomlad in poletje, lahko povemo, da so sveži, barviti in športni! Na modnih šovih v Firencah, Parizu in Londonu je bilo zaslediti naslednje:

Veseli potiski in tiskana sporočila

Gre za trend živahnih, pozitivnih potiskov in močnih tiskanih sporočil, napisov. Spodbudne in motivacijske pozitivne vibracije za male ljudi, ki so v naših življenjih tako veliki!

Barvitost

Osnovni barvi bosta rdeča ali modra, veliko bo tudi videza spranih barv, rožnatih odtenkov in pastelov. Roza barvo bo to poletje pogosto zaslediti tudi pri dečkih.

Materiali?

Veliko bo naravnega bombaža, lana in frotirja. Povečuje se namreč delež otroških oblačil, izdelanih iz organskih materialov, kar je pohvalno. Dandanes lahko torej kupite organska oblačila, otrok v njih pa bo še vedno videti modno.

Volančki

Še vedno bodo med nami in našli jih boste povsod. Bodo pa tako dobro dodani oblačilom, da bodo ustrezali različnim modnim okusom.

Vezenine

Prelep način, s katerim so oblačila okrašena, prav tako pa boste našli ljubke vzorce.

Resice

Ta trend bo v modi tudi pri ženskah, veliko pa ga bo tudi na otroških oblačilih in modnih dodatkih.

Potiski

Smeškoti, sporočila, mavrice. Vse to bo krasilo majice, puloverje, jakne, otroške modne dodatke, obutev, …

Športno

Veliko bo športnega vpliva, zato boste našli ogromno udobnih stajlingov. Zaključki z elastiko in lahke tkanine so bile ‘posvojene’ iz oddelka za športna oblačila, v casual stajlingih pa bodo še posebno pri otrocih zagotavljala udobje in uporabnost.

PREBERITE TUDI:
Modni trendi za pomlad/poletje 2019 ~ 1. del

Modni trendi za pomlad/poletje 2019 ~ 2. del

Foto: Pinterest

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj