Ko boš raziskovala izgubljene zaklade Egipta, ti lahko prav pride podatek, da si je Kleopatra ustnice barvala s šminko iz zmletih rdečih hroščkov. Dobro je biti opremljena z uporabnimi dejstvi – in te ti na prav vsakem koraku omogoča ORTO TRIPSTER+! Z 1 GB v 65 državah sveta in kar 8 GB doma je brez dvoma svetovno uporaben paket za mlade.

Koristno je, da se na pot odpraviš pripravljena in opremljena z znanjem o deželah, ki jih boš osvajala. Ko se na primer odločaš za planinarjenje v čilskih Andih, ti lahko pride prav podatek, da te sestavlja več kot 1300 vulkanov in da so številni med njimi še vedno aktivni. Ali pa da ima italijanska prometna policija v svoji floti tudi dva Lamborghinija, preden se na italijanskih cestah odločiš malo bolj pohoditi gas.

Pa da ima več kot polovica Kanadčanov diplomo, ko se sredi Kanade zapleteš v razgreto debato z domačinom. In da se na Poljskem poročajo najbolj zgodaj v vsej EU, preden se začneš spogledovati z vročim Poljakom. Vse to ti lahko pride močno prav … za vse druge informacije pa boš vedno imela pri roki ORTO TRIPSTER, svetovno uporaben paket za mlade!

Preden torej spakiraš in se odpraviš po svetu, vzemi s sabo tudi najbolj uporabnega sopotnika, ki ti bo vedno v pomoč tudi, ko boš raziskovala zelene gričke in dolinice Slovenije. Z neskončnimi klici ti z njim nikoli ne bo zmanjkalo besed! Orto. Bolj uporaben kot zapečkarstvo.

1 komentar

  1. No, pa imamo nekaj skupnega s Kleopatro: v kozmetiki in hrani se uši košeniljke še vedno uporabljajo. Je že fajn barvilo in poceni. Tole je košeniljka v sestavinah: cochineal, carmine, carminic acid, Natural Red 4, E120. Veganke in vegetarijanke to verjetno že veste.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj