… katerem se mesečno aktivno spoznava, osvaja in zabava več kot 50.000 Slovencev.

“V celoti smo prenovili uporabniško izkušnjo, nadgradili funkcionalnosti komunikacije, omogočili video profile, vs­ebine portala pa obogatili z reportažami s spoznavnih dogodkov ter predstavili izkušnje nekaterih parov, ki so se spoznali na ona-on.com”, je povedal Luka Kogovšek, izvršni direktor VenetiCOM in dodal, da “gre za prvo večjo spremembo v seriji nadgradenj platforme ona-on.com, ki že danes ponuja najhitrejšo pot za medsebojno spoznavanje samskih v Sloveniji”.

ona_on_ad

Na podlagi odjav članov, ki so našli sorodno dušo, ocenjujejo, da na ona-on.com vsak dan vzniknejo številne nove simpatije, od uporabnikov samih pa je odvisno ali te prerasejo v trajne zveze. Nekaj zgodb o uspehu si lahko ogledate tukaj.

Ona-on.com, ki je prireditelj številnih spoznavnih dogodkov, med katerimi je tudi odmevni “Največji zmenek na slepo v S-LOVE-niji”, še napoveduje, da bo ob letošnji 10-letnici prav poseben poudarek na druženju v živo, zato vabi vse samske, spoznavanja in druženja željne, da se brezplačno registrirajo na ona-on.com in prejmejo obvestila o spoznavnih dogodkih in tudi sami poiščejo nekoga zase: klik.

Foto in video z velike spoznavne zabave ob prenovi ona-on.com, ki je bila v petek, 15.4., v Disco Planet Tuš (Kranj) v sodelovanju z Radiem HIT: klik.

­

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj