Modra Luna je že tako redek pojav, mi pa bomo imeli letos kar dve. Medtem, ko se modra Luna ne razlikuje kaj več od ‘normalne’ polne Lune, pa imata dve polni Luni v istem mesecu večjo moč, zato izkoristite priložnost, da se resnično prepustite energijam.

Poslušati je treba sebe

Na plano bodo prišle naše potrebe in najbolj skriti kotički nas samih, ki jim je treba prisluhniti. Če se ne bomo poslušali, bodo naše potrebe le še bolj silile na plano. Počutili se bomo, kot da končno uvidimo pravega sebe. Ko je Luna v tehtnici, je potrebno uravnotežiti življenje, saj tehtnica vedno išče harmonijo in lepoto. Lahko, da se bo naša samokritika izrazila bolj, kot običajno, kar nas lahko pahne v stres, saj boste stremeli le k popolnosti, tudi pri sebi. Videli se boste popačeno, a ne dovolite si prizadeti same sebe. V času Lune v tehtnici bomo morda iskali pozornost zunaj; potrditev in pozornost okolice, da se bomo počutili bolj vredne. Kontrolirajte se, ne izgubljajte energije ob ljudeh, ki vam niso pomembni. Ne gradite vaše vrednosti na podlagi mnenj drugih, imejte sami kontrolo nad svojo percepcijo. Osredotočite se nase.

Pospravljanje preteklosti

Zaključili boste stvari, ki nimajo prihodnosti in se še bolj povezali z ljudmi in odnosi, ki vam pomenijo. Sčistili boste torej preteklost in in naredili prostor za prihodnost. Modra Luna vam bo pomagala odstraniti tudi čustva, ki vas mečejo iz ravnovesja. Odpuščajte, tudi sebi in se znebite občutkov krivde.

Vpliv na dogovore in prihodnost

Zanimivo je, da tokratna modra polna Luna sovpada z retrogradnim Merkurjem, ki je v ovnu, zato bodite previdni kaj rečete, ostanite mirni in sledite svoji intuiciji. To obdobje ni primeren čas za sklepanje novih dogovorov, bo pa Luna imela dober vpliv na naše želje. Razmislite, katere spremembe si želite v življenju, tokratne energije vam bodo pomagale pri manifestaciji.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj