Odprla se je prenovljena in razširjena prodajalno Intersport BTC City Ljubljana, ki je z več kot 2000 m2 nakupovalnih površin največja Intersportova prodajalna v Sloveniji.

Uporabniška izkušnja v središču

Razširjena prodajalna ne prinaša le okrepljene ponudbe, temveč je več poudarka namenjenega preizkušanju izdelkov, zabavi in vznemirljivi prodajni izkušnji.

V tekaškem centru bodo kupci lahko pred nakupom preizkusili tekaške copate, saj je pravilna izbira ključna za preprečevanje poškodb med tekom, prav tako pa bo mogoča izdelava vložkov po meri. Za varnost v pohodništvu bo v pohodniškem oddelku poskrbela posebna vremenska soba, kjer bodo kupci lahko testirali oblačila v različnih temperaturnih razmerah. Tudi kolesarjenje je dobilo svojo nadgradnjo s kolesarskim servisom v izvedbi uveljavljenega servisnega podjetja Bikehanic.

Z zasnovo vhoda pa Intersport spodbuja trajnostne navade tudi pri svojih obiskovalcih. Pred vhod so namestili pitnik, kjer se obiskovalci lahko osvežijo in z vodo napolnijo svoje steklenice. Spodbujajo pa tudi bolj trajnostne načine prevoza, saj so pred vhod namestili »kolesarsko postajo«, ki je namenjena vsem, ki kot prevozno sredstvo uporabljajo kolo.

Sodobno prodajno okolje, ki povezuje fizični in virtualni svet

Novost v prodajalni je tudi »lounge« kotiček, kjer se lahko obiskovalci spočijejo, si privoščijo napitek ali pa počakajo na spletno naročilo. Povezovanje spletnega in fizičnega prodajnega okolja in nadaljnja integracija prodajnih poti ostajata visoko na prioritetni lestvici največjega športnega trgovca pri nas.

»Pri večkanalnem nakupovanju je poudarek predvsem na udobju nakupovanja, pri čemer lahko kupec enostavno prehaja med obema okoljema ter kombinira spletne in fizične nakupne poti. Sinhronizacija vseh podpornih procesov za čim bolj enovito uporabniško izkušnjo je eden od pomembnih ciljev, ki smo si jih zadali, in prodajalna Intersport BTC kot prodajalna z največ zaloge, ponudbe in obiskovalcev je v tem sistemu pomemben člen, hkrati pa dokaz, da lahko obe okolji uspešno sobivata in se razvijata,« je povedala Barbara Janžekovič, vodja marketinga in večkanalne izkušnje v Intersportu.

Intersport je z več kot 5400 prodajalnami v 42 državah eden izmed vodilnih športnih trgovcev v svetu in največji v Sloveniji. Kot premijski partner največjih znamk v športni industriji ponuja številne ekskluzivne modele, pa tudi lastne znamke, med katerimi so najbolj priljubljene McKinley, Energetics, Firefly in Nakamura.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj