… novo kozmetično sestavino Brightenyl, katere posebnost je v tem, da jo aktivira plast kože, kjer se nahajajo mikroorganizmi (stratum microbium). Po nanosu jo tako aktivirajo mikroorganizmi, rezultati pa so naravnost neverjetni; klinične raziskave po 28 do 84-dnevni uporabi so pokazale:

  • 18-kratno zmanjšanje madežev, ki so posledica UV sevanja;
  • 150 odstotno zmanjšanje temnosti polti;
  • 600 odstotno zmanjšanje rdečice kože;
  • 16-kratno izboljšanje svetlosti in sijaja polti.

Izjemen uspeh

Razvijanje te sestavine se je začelo že pred petimi leti, razvili pa so ga z namenom odgovoriti na naraščajoče potrebe potrošnikov glede neenakomernega tena kože in večstranske uporabnosti. "Neenakomeren ten in hiperpigmentacije so eden največjih problemov potrošnikov in rešitve pričakujejo od vseh kozmetičnih znamk. V Aziji je že od nekdaj prisoten trend čim bolj svetle polti, v Evropi In ZDA pa odstranjevanje pigmentnih madežev," so povedali predstavniki podjetja. "A beljenje ni dovolj – ljudje ne želijo izgledati bledi, temveč želijo enakomeren ten. To je tudi razlog, da so bile BB in CC kreme tak uspeh. A te izpolnijo le zahtevo po večstranskosti."

Prejeli prestižno nagrado

Sestavina pa je očitno res nadvse obetavna, saj so prejeli tudi zlato nagrado za najboljšo sestavino. "To, da smo zmagovalci še ene inovacije, je neizmerna čast. Ne gre le za priznanje s strani neodvisne žirije priznanih strokovnjakov za kakovost naše inovacije in koristi za potrošnike temveč tudi priznanje za vse zaposlene, ki so trdo delali, da se je to zgodilo," so komentirali predstavniki Induchema.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj