DIOR


Dior predstavlja novo maskaro Diorshow Unlimited. Maskara je namenjena ekstremnemu podaljšanju in privihanju trepalnic. Kot vsi izdelki kolekcije Backstage Makeup so tudi maskaro Diorshow Unlimited navdihnile najbolj ekskluzivne tehnike in osupljivi triki, ki jih uporabljajo v zakulisju Diorjevih modnih revij. Sistem ‘extra-fix’, kombinacija lepljivih polimerov in stilističnih voskov deluje natanko tako kot ultramočan lak: trepalnice obstojno prekrije od korena do konic in jih utrdi, da so spektakularno obstojne ter hkrati prožne in voljne. Za dva istočasna senzacionalna učinka na trepalnicah – podaljšanje in privihanost – so Diorjevi vizažisti oblikovali koničasto krtačko z dvema komplementarnima stranema, za katero so prav tako dobili navdih pri vrhunskih tehnikah oblikovanja pričesk.
Da bi intenzivne oči naredile vtis tudi na bolj oddaljene goste, Diorjevi vizažisti v zakulisju običajno tik pred nanosom dodajo maskari ultrakoncentrirane pigmente. Diorshow Unlimited je ta trik vključila že v sestavo, in sicer z uporabo izjemno gostih pigmentov. Izbirate lahko med črno (Black), modro (Azure Blue) in rjavo (Chestnut).
Nasveti za nanašanje:  • Za izrazit videz: položite plosko stran krtačke ob korenine trepalnic in nanesite maskaro s cikcakastimi vodoravnimi potezami. Barvo z enim samim nanosom raztegnite po vsej dolžini trepalnic. Za bolj intenziven videz po potrebi nanesite večkrat (vedno na enak način).

  • Za spektakularni videz “umetnih trepalnic”: nanesite dve različni maskari! Začnite s plastjo Diorshow Mascara za takojšen volumen. Počakajte 15 sekund, da se posuši, potem pa dodajte plast Diorshow Unlimited za opazno daljše in privihane trepalnice, ki se ne lepijo. Trepalnice so osupljive: maksimalni volumen, dolžina in privihanost, ustvarili ste fenomenalni videz ‘umetnih trepalnic’!

  • Za ‘srnji’ videz, ki dramatično odpre oči, uporabite ploski del krtačke in maskaro diagonalno nanesite od korena trepalnic proti konicam v smeri proti sencem.

  • Za posebej podaljšani’ učinek nanesite maskaro navpično od korena do konic trepalnic – vedno uporabljajte plosko stran krtačke.

  • Če želite ustvariti učinek privihanih trepalnic, dosežen s pomočjo oblikovalca trepalnic (lash curler), z zaobljeno stranjo krtačke nežno pritisnite konice trepalnic v popoln lok.
    Trepalnice ločite tako, da krtačko obrišete na vratu embalaže, s konico znova počešite trepalnice in jih enakomerno razporedite – brez uporabe dodatne maskare. 
    Priporočena cena je 6.029,00 SIT, na voljo pa bo meseca oktobra.

Diorshow Unlimited maskara


Poleg tega so pri Diorju prenovili klasične šminke, ki nas spremljajo že lep čas: Rouge Dior. Prenovljena formula združuje tri bistvene lastnosti kvalitetne šminke: obstojnost, prekrivnost in sijaj. »Lips perfecting complex« vsebuje negovalne sestavine, sestavine, ki dajejo poln videz ustnic in takšne, ki zagotavljajo dolgo obstojnost. Pri barvi so uporabili poseben »Color Reveal Complex«, ki podarja svež, sijoč in čist videz. Na izbiro prefinjenih 32 odtenkov.


Dior Rouge šminka


LANCOME


Nam prav tako predstavlja novo maskaro z imenom Fatale. Kot že ime pove, gre za maskaro, ki trepalnice izjemno poudari; tako podaljša, kot tudi priviha in odebeli ter tako ustvari fatalni videz. Maskara ni klasična krtačka temveč tristranski glavniček in treh vmesnih ravnih površin, formula pa vsebuje »Filtex«, ki trepalnicam podari neverjeten volumen že z enim samim potegom.


Lancome Fatale maskara


Nadvse uspešnim in priljubljenim Lancomovim šminkam Color Fever pa v tujini že sledijo še Color Fever glosi, ki podarijo izjemen lesk in moker videz vašim ustnicam. Intenzivnost barve je odvisna od količine nanosa, tako da si lahko privoščite bolj subtilen ali pa drznejši videz, za enostavnejši nanos pa je oblikovan tudi poseben aplikator. Kdaj pridejo k nam, še ni znano.


Lancome Color Fever glos


Magie Blush je novo rdečilo za lica, narejeno po vzoru izjemnega pudra v kremni peni Magie Matte. Na obrazu pričara naraven in mehak videz ter zagotavlja enakomeren nanos barve. Luksuzna penasta tekstura se zelo enostavno nanaša kar s prsti, končni rezultat pa je naravno sijoč, ki ostaja nespremenjen cel dan.


Lancome Magique / Magie Blush rdečilo za lica v peni 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj