CLINIQUE
 
Je letos lansiral povsem novo linijo, imenovano CX, ki je namenjena posebnim potrebam kože. Sestavlja jo pet izdelkov, vsak izdelek pa je namenjen specifičnim potrebam kože.
 
CX Rapid Recovery Cream je namenjena koži, ki okreva po kozmetičnih ali dermatoloških posegih kot so dermoabrazija, kemični pilingi, voskanje in podobno. Pospešila naj bi proces okrevanja kože, izboljšala sposobnost kože, da se sama obnavlja ter jo pomirjala.
Priporočena cena: 112,21 EUR.
 
CX Redness Relief Cream je namenjena koži, ki ima težave s stalno rdečico, saj naj bi jo odpravljala oz. zmanjševala, kožo pa ojačala za večjo odpornost proti dražečim zunanjim dejavnikom.
Priporočena cena: 124,73 EUR.
 
CX Soothing Cleanser je nežna čistilna krema, ki kožo učinkovito očisti ličil in ostalih nečistoč in pri tem ohranja njeno ravnovesje ter nivo vlage. Primerna je za občutljivo, razdraženo ali dehidrirano kožo.
Priporočena cena: 49,62 EUR.
 
CX Stretch Mark Cream je bila odpravljanju obstoječih ter preprečevanju nastanka novih strij. Kožo pripravi da se lažje prilagaja spremembam obsega in napetosti, videz obstoječih strij pa naj bi se zmanjšal po dolžini, globini, teksturi in barvi.
Priporočena cena:133,07 EUR.


clinique_CX_collection_e

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj