healthspark_african_mango_4000

Ker se bliža pomlad in je treba že zdaj misliti na poletje, če želimo zdravo in trajno izgubiti odvečno telesno težo, je odslej na voljo novi, še močnejši in učinkovitejši Afriški mango!

Z novo, bolj koncentrirano formulo bo dosega cilja lažja, še zlasti, če ga boste kombinirali s konjugirano linolno kislino in katerim od ostalih prehranskih dopolnil za pomoč pri hujšanju.

Brez zdrave prehrane in gibanja pa seveda ne gre, zato ju ne izpustite, da boste do poletja zagotovo dosegle želeno postavo!

healthspark_artichoke
Artičoke imajo pozitiven učinek na prebavo, okrepijo delovanje jeter in žolčnika ter izboljšajo razmerje dobrega in slabega holesterola (znižajo raven slabega holesterola), kar zmanjša nevarnost za nastanek arterioskleroze in koronarne srčne bolezni. Listi artičok so se v raziskavi izkazali tudi kot pomoč bolnikom z dispepsijo.

healthspark_blueberry

Borovnice so sadež, ki je zelo bogat z antioksidanti. In vitro raziskave so pokazale, da antioksidanti preprečujejo razvoj rakavih celic in vnetnih procesov, uživanje borovnic in drugih jagod lahko tudi zmanjša upad kognitivne funkcije pri Alzheimerjevi bolezni in ostalih znakih staranja. Raziskava je pokazala, da antocianini, ki jih vsebujejo borovnice, delujejo sprostilno na žile in povečajo produkcijo dušikovega oksida, kar pomaga pri ohranjanju normalnega krvnega tlaka.

Raziskava je pokazala, da borovnice pomagajo tudi pri odpravi maščobe na trebuhu.

healthspark_mangosteen
Mangostin vsebuje veliko antioksidantov polifenolov. V južni Aziji ga že stoletja uporabljajo zaradi protivnetnega delovanja, pospeševanja celjenja ran in zdravljenje infekcij urinarnega trakta. Vsebuje mangostin, naravni ksantanoid in druge fitokemikalije, ki imajo antioksidativno, protibakterijsko, protivnetno in protirakavo delovanje.

healthspark_chlorella_spirulina

Izkoristite prednosti dveh vrst alg v enem samem izdelku!

Spirulina vsebuje esencialne maščobne kisline, med njimi tudi zelo pomembne gama linolensko kislino; omega-3 maščobe eikosapentanojsko (EPA) in dokosaheksanojsko kislino (DHA) ter linolno kislino.

Vsebuje tudi ogromno vitaminov, mineralov in naravnih antioksidantov.

Klorela slovi kot detoksifikacijska alga zaradi svoje izjemne sposobnosti, da nase veže težke kovine živo srebro, svinec in kadmij.

healthspark_resveratrol

Resveratrol je izjemno močan antioksidant, ki sodi v skupino fenolov in ga je največ v lupinah rdečega grozdja. Raziskave so pokazale, da ima vpliva na podaljševanje življenjske dobe, poročali pa so tudi o delovanju proti raku, proti vnetnim procesom, ki vodijo v mnoge bolezni, zniževanju sladkorja v krvi in pozitivnem vplivu na kardiovaskularni sistem.

Resveratrol pa ima tudi protivirusno delovanje – raziskava je pokazala, da zavira razvoj virusa Herpes Simplex, če se ga zaužije dovolj zgodaj (lahko pa se ga nanese tudi na kožo), deluje pa tudi proti virusom gripe in respiratornim virusom.

healthspark_calcium

Kalcij je najpomembnejši gradnik kosti in zob, sodeluje pa tudi v številnih procesih v organizmu. Potreben je za normalno krčenje in sproščanje mišic, za uravnavanje prepustnosti celičnih membran in prevajanje živčnih impulzov, vpliva pa tudi na ritem srca in sodeluje kot aktivator v številnih encimskih reakcijah.

Kalcij pa je zelo pomemben tudi za hujšanje.HealthSpark
je eden vodilnih proizvajalcev prehranskih dopolnil v Veliki Britaniji. Njihov uspeh temelji na garanciji najbolj visoke kakovosti prehranskih dopolnil po dostopnih cenah. Ponujajo nekatere najbolj inovativne izdelke na področju prehranskih dopolnil na področju celotne Evrope. Izdelki so proizvedeni v Veliki Britaniji po načelih GMP ali dobre proizvodne prakse in po strogih načelih farmacevtske proizvodnje.

Pred nakupom vedno preverite, ali so vaša prehranska dopolnila proizvedena po načelih dobre proizvodne prakse, saj je to zagotovilo za kakovost!


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj