… perila, ki ga je zvezdnik pripravil za verigo prodajaln H&M, videli že na veliki tekmi ameriškega nogometa Super Bowl, ker pa večina Slovencev tekme ne bo spremljala, si kolekcijo (ali bolj Davida?) lahko ogledate na Planetu Lepote.

V oglasu bo tako zvezdnik seveda kar sam s tekanjem po londonskih ulicah predstavil nove kose zadnje kolekcije David Beckham Bodywear, ki bo vključevala hlače, telovnike, majice z dolgimi rokavi za prosti čas, spodnjice in druga oblačila. Kampanjo je posnel Nicolas Winding Refn, ki je režiral Ryana Goslinga v Drive and Only God Forgives: "Delo z Davidom v tej novi kampanji mi je bilo v veselje. Pred kamero je popolnoma naraven in sproščen, bil pa je tudi popolnoma brez strahu, ko je izvajal svoje trike. Kampanja je zabavna, pametna in spektakularna in pokaže mnoge strani Davidove osebnosti."

Oglas je bil posnet v Londonu, navdušenje pa je bilo obojestransko: "Zelo vznemirljivo mi je bilo delati z enim mojih najljubših režiserjev, Nicolasom Windingom Refnom. Nicolar me je dobro 'pritisnil', da sem ustvaril film, poln akcije, ki se kaže tudi v novih kosih kolekcije."

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj