Verjetno največje odkritje od barvnega laka naprej. STRIPLAC se nanaša kot barvni lak, posuši se v LED lučki v 60 sekundah. Rezultat so perfektno, sijoči salonski nohti. Ko se naveličate barve, lak preprosto odlepite z nohta. Vaš noht spodaj bo popolnoma zdrav in nepoškodovan.

Sijaj do 10 dni

STRIPLAC ne drži samo dlje kot klasičen barvni lak ampak ima tudi neverjetno sijoč sijaj. Najboljše od vsega pa je, da videz sveže nalakiranih nohtov traja od prvega do zadnjega dne. STRIPLAC se ne kruši in se posuši v samo 60 sekundah.

 

Vroče barve

STRIPLAC je na voljo v 24 ekskluzivnih, trendovskih barvah. Najdete barvno lestvico od klasične rdeče do vročih nude odtenkov. Vsaka barva je zanimiva in postali boste dobesedno “obsedeni” od lakiranja vaših nohtov. Barvni laki imajo kremasto teksturo. Nanos laka je izredno lahek, ker ima izredno vodljiv čopič. Tudi za neizkušene.

Začetni set

STRIPLAC začetni set vsebuje vse proizvode, ki so potrebne za manikuro. Vsebuje LED lučko, ki utrdi barvni lak in posuši lak v samo 60 sekundah. Začetni set je tako majhen, da ga boste brez problema vključili v vašo kopalnico. Je tudi tako majhen, da bo vaš odlični potovalni spremljevalec. Ko boste imeli začetni set si lahko kupite katerikoli barvni lak v barvni karti STRIPLAC. STRIPLAC je dermatološko testiran. Materiali so bio razgradljivi. Enostavna odstranitev brez odstranjevalcev.

MPC cena začetnega seta: 98,00 eur

STRIPLAC začetni set vsebuje: LED lučka, 1x Peel Off barvni lak "Classic Red", 1x Peel Off bazni lak in nadlak, 1x čistilne krpice, 1x 4 multifunkcijska pila, 1 x potiskač kožice.

 

Alessandro International

Koncept alessandro International ostaja sinonim za tradicijo ter znanje in inovacijo. Več kot 20 let izkušenj se odraža dnevno v novih metodah in aplikacijah ter dosega visoke kvalitetne standarde.
alessandro International je ponosen na veliko svojih ekskluzivnih patentov in “world firsts” ter je poznan kot eden od vodilnih pri inovacijah v svetu. Veliko nagrad in svetovna distribucijska mreža nadaljujeta in dokazujeta uspešnost in učinkovitost ter vodilnost firme v nail design-u.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj