Najnovejši model in predstavnica znamke Cover Girl, priljubljene ameriške kozmetične znamke, je ženska, ki ima dve diplomi iz nutricistike in dietetike.

PREBERITE TUDI: Victoria’s Secret modna revija 2017: vse, kar morate vedeti

69-letna Maye Musk je model že celo življenje, saj je s kariero začela že pri rosnih 15-ih. Maye Muyk: “Nošenje ličil je del mojega dela kot model, in marsikdo bi mislil, da sem se tega naveličala, ampak jaz to še vedno naravnost obožujem. Z leti sem veliko sodelovala s čudovitimi umetniki, in ta proces ličenja je fascinanten: začneš kot prazno belo platno, in potem pride do neverjetne preobrazbe, vendar kljub temu vedno ohranm iskren del mene, “pravi Musk. “Mislim, da sem zaradi tega tako dolgo delala v lepotni industriji – da sem lahko izrazila sebe. To je velik del moje vloge kot dietetičarke, ki pomaga ljudem, da se počutijo srečne, zdrave in ​​samozavestne, taki, kot so. “
Pravi tudi, da je bilo staranje zanjo dobro; “Staranje je bilo zame dobro. Med staranjem razvijemo samozavest, malo lažje prejemamo udarce. V mojih letih sem lahko model! Ne skrivam let. Tako sem ponosna, da bom imela kmalu 70 let!

PREBERITE TUDI: Zato ne boš nikoli izgledala kot Beyonce

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj