Nutella. Nutellina torta. Nutellini kolački. Pecivo z Nutello. Mislite, da poznate že vse? Daleč od tega. Po novem si ljudje barvajo lase z Nutello.
 
 
Nutella je uradno zadnji – lahko rečemo kar čudaški – trend, ki pa morda celo deluje. In ljudje jo dejansko čedalje pogosteje uporabljajo, da si pobarvajo lase. V salonu Abed & Samer v Združenih arabskih emiratih koloristi uporabljajo čokoladno-lešnikov namaz, da blondinke prelevijo v rjavolaske.
 
Kolorist najprej nanese Nutello na lase, preko polije kondenzirano mleko, nato pramene ovije v folijo in pusti, da mešanica učinkuje. Kot je jasno razvidno iz fotografij, zadeva dejansko učinkuje. Lasje so postali bogate čokoladne barve na eni stranki in mehke kavno rjave na drugi. Zadeva torej vsekakor deluje – a problem je v obstojnosti.
 
"Odvisno je od las," je povedal lastnik salona Abed Allahitani. "Če želite nežno karamelno barvo, traja dva do tri tedne, a če želite res temno rjavo, pa pustite mešanico na laseh dlje časa in bo dlje časa trajala."
 
Bottom line: zadeva je videti preveč lepljiva, in nadležna, da bi se jo splačalo preizkušati, sploh upoštevajoč dejstvo, da traja največ en mesec. A če ne drugega, ne poškoduje las; zaradi maščob, ki jih vsebuje, jih nahrani in jim podari lesk; in je nasploh dobra izbira, če želite zgolj poskusiti temnejšo barvo las, ne pa se trajno pobarvati.
 
 
 

Kaj menite o tej nori novotariji – boste poskusile?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj