… zadnjih letih. Gre za mikroskopsko majhne kroglice, sestavljene iz amfipatičnih molekul. Te obdajo delce umazanije kot so ličila in lipidi in jih tako temeljito in nežno odstrani s povrhnjice kože. Zaradi svoje sposobnosti, da zadržijo vodo zunaj, micelarna vodica ne izsuši kože, zato ni potrebna uporaba običajnega tonika.

Vsako izmed micelarnih vodic sestavlja dekspantenol, ki ga poznamo tudi pod imenom provitamin 5, deluje pa tako, da ga koža pretvori v pantotensko kislino. Spodbuja regeneriranje kože in izboljša njeno zmožnst zadrževanja vlage, obenem  pa okrepi zaščitno bariero kože.

NIVEA micelarna voda 3v1 za suho kožo poleg dekspantenola vsebuje mandljevo olje, ki mandljevo olje odpravlja neprijetno vzdraženost in rdečico, ki pogosto spremljata suho kožo. Kožo pomirja, ta pa po uporabi postane bolj mehka in gladka. Mandljevo olje zaradi sposobnosti regeneriranja celic obenem tudi zavira staranje kože.

NIVEA micelarna voda 3v1 za vse vrste kož poleg dekspantenola vsebuje prvovrstno olje grozdnih pečk, ki okrepi funkcijo naravne bariere in prožnost kože. Globinsko očisti kožo in nežno odstrani ličila z obraza in ustnic; navlaži kožo in pomaga zmanjšati tri znake občutljive kože: rdečino, neprijetno napetost in suhost. Ne vsebuje parabenov, barvil in dišav.

Okvirna cena na prodajni polici za 200 ml: 5.15 EUR.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj