Nicole Kidman in Keith Urban sta že drugič postala starša, kar je vse zelo presenetilo, saj Nicole ni imela niti malo trebuha – za kar je razlog v tem, da jima je otroka donosila nadomestna ‘mati’. Za to ni vedel nihče, saj sta Nicole in Keith to skrivnost skrbno varovala, da bi se izognila nadlegovanju medijev in paparazzov.

Tako sta postala starša deklici Faith Margaret Kidman Urban, ki se je rodila 28. decembra v ženski bolnišnici v Nashvilleu. Faith je pravi biološki otrok Nicole in Keitha, le donosila jo je druga ženska. V izjavi za javnopst pa so povedali: “Tako smo hvaležni, da smo dobili darilo, dojenčico Faith Margaret. Ni besed, ki bi lahko opisale neizmerno hvaležnost, ki jo čutimo do vseh, ki so nam pomagali pri tem in nas podpirali, še zlasti do naše nadomestne matere.”

Nicole Kidman in Keith Urban sta oba stara 43 let in tega, da sta postala starša, nista povedala niti na podelitvi nagrad Golden Globe, ki sta se jih udeležila v nedeljo. Sicer imata že enega otroka, hči Sunday Rose, ki jo je donosila in rodila Nicole julija 2008, Nicole pa je tudi mama dvema otrokoma, ki sta ju posvojila s Tomom Cruiseom, ko sta bila še poročena.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj