… bili vsi šokirani – ljubke in simpatične igralke, ki se je vsem tako priljubila v filmih Bridget Jones in Me, myself & Irene, namreč sploh ni za prepoznati. Ogorčeni in šokirani so se oglasili oboževalci in mediji, kaj je igralka naredila iz sebe in nagrajenka z oskarjem je odgovorila na govorice; češ, da je le srečnejša in bolj zdrava kot kdaj koli in da je vesela, da ljudje opazijo spremembo.

"Vesela sem, da so ljudje opazili, da sem videti drugačna! Živim drugačno, srečnejše, bolj izpolnjujoče življenje in vzhičena sem, da se to morda opazi," je 45-letnica odgovorila na vso pozornost in ugibanja, ki jih je slišala po tem, ko se je pojavila na Hollywood Awards na Beverly Hillsu v ponedeljek. Govorice o svoji spremenjeni zunanjosti je označila za 'smešne' in dodala, da se je odločila, da spregovori o tem, ker "je videti, da ljudje, ki širijo razne zlobne govorice, ki niso resnične, ne bodo odnehali, dokler sama ne spregovorim o tem."

"Moji prijatelji pravijo, da sem videti mirna. Sem zdrava," je nadaljevala. "Dolgo časa mi to ni šlo najbolje od rok. Naredila sem si urnik, ki realno gledano ni bil izvedljiv in nisem mogla skrbeti zase. Namesto, da bi se ustavila in stvari na novo zastavila, sem nadaljevala, dokler nisem bila popolnoma izčrpana in sprejela nekaj slabih odločitev, kako premagati izčrpanost. Zavedala sem se kaosa in se končno stvari lotila drugače."

Bolj zdrav in umirjen življenjski slog ter njena srečna zveza s partnerjem Doyleom Bramhallom so ji pomagali uvesti spremembe. "Delala sem le še, kar mi je dopuščalo, da ostanem mirna, urejala sem dom, ljubila nekoga, se učila novih stvari, rasla kot kreativna oseba in končno dobila sebe," je povedala. In četudi nekateri ne prepoznajo več nove Renée, bi se morali zavedati, da se počuti dobro v svoji koži. "Ljudje me ne poznajo v mojih 40-ih letih," je povedala Zellweger, ki sedaj živi umirjeno življenje stran od hollywoodskega vrveža, s svojim partnerjem in najbližjimi prijatelji. "Ljudje me ne poznajo tako zdrave," je povedala. "Morda sem videti drugačna. Kdo pa ne, ko se stara?! Ha. A sem drugačna. Sem srečna."

Kaj meniš – ali je Renee res le starejša in srečnejša, ali gre za še en primern neposrečenih lepotnih posegov?

10 KOMENTARJI

 1. Jaz jo kar gledam in gledam in gledam … in mi ni nič jasno. Res mi deluje še kaj drugega kot le to, da je zdaj “zdrava, starejša in srečnejša”. Nekako sem mislila, da bo šla ona mimo te ameriške popravljalne obsesije … Ne vem, zakaj, ampak sem.

 2. Meni osebno se sicer zdi samo starejša, nima več tako polnega obraza in ličk, pa koža ima drugačen ten. Verjetno je samo vse botox/filler tretmaje opustila in se je zdaj vse posedlo?

  Normalno zgleda za 45 let pa mogoče tega nismo več vajeni v svetu filmskih zvezd.

 3. Mislim, kaj pa naj bi popravila, saj vse izgleda glede na okoliščine starejše, ne mlajše ali freeze face, joker face, napihnjeno, drugih oblik. Veke ima bolj povešene, več gubic okoli oči, ustnice nimajo več toliko izrazite obrobe, nos je isti, oblika oči tudi, brada. Čelo je sicer sumljivo gladko, ampak lahko je posledica redne pretekle uporabe botoxa.

 4. No, meni izgleda čisto druga. Ne postarana, ampak nategnjena. Najprej, ko sem videla samo sliko, sem mislila da je na njej Heidi Klum. Ustnice so čisto drugačne, zgornja mi deluje negibljiva (a la Miša Molk). V ličnicah ima neke vsadke (ali filerje ali kako se reče), ki izgledajo nenaravno. Vedno je sicer imela izrazita lica, ki pa so se z leti očitno povesila, zato jih je IMO želela rekonstruirat, kar pa ji ni najbolje uspelo. Čudno mi je res, kako na nekaterih zvezdnicah razni popravki izgledajo še vedno naravno in estetsko (primer: Michelle Pfeiffer), na nekaterih pa je katastrofa (Renee, Meg Ryan,…). Je res toliko odvisno od kirurga, od pretiravanja, ali česa drugega npr. tipa obraza, ki ga ima oseba? Da ne bo pomote, nisem proti lepotnim popravkom, ampak nekaterim res ne uspe sprememba na boljše. Tudi Elle MacPherson npr. so naredili take račje žnable, da katastrofa…

 5. Totalno spremenjena, ni je za prepoznat. Kaj je naredila in kaj ne, je njena stvar in odločitev, mi je pa žal, ker je bla lušna in posebno lepa. Mi je pa zanimivo, lica, oči, usta, vse je drugačno, a hkrati ima gube. Če bi se že šla popravit, bi menda tud to ji obdelali. Ne vem.

  Če bi jo vidla in bi spodaj pisalo drugo ime, ne bi nič komentirala, zgleda mi kot lepa ženska okoli 50let. Samo druga zgodba je, ker vem kaka je Rene zgledala nedolgo nazaj…

  Ji privoščim, da je srečna in zdrava, samo noben se ne totalno fizično spremeni zaradi tega, ker je srečen.

 6. Hm, karkoli je že naredila, prav zagotovo mi ne deluje ‘nategnjena’, ampak očitno postarana in drugačna. Kot je napisala Tika, sem pomislila na to, da je bila doslej na botoxu, polnilih ipd. in je z vsem prenehala. Druge razlage nimam, mi je pa sprememba, da človeka dobesedno več ne spoznaš, kar malo grozljiva. Ali pa poskus popravkov, ‘gone terribly wrong’?
  Res imam občutek za obraze – po 20 in več letih vidim ljudi, pa jih prepoznam – nje pa po 1 letu nisem. To se mi še ni zgodilo.

 7. starejša, itak. Malo manj spedenana, naravne obrvi, manj šnimke, manj polne ustnice…Spoštujem, da si upa – večinoma zvezdnice terajo naprej večno mladost za vsako ceno. Tja do 50-ih še nekako gre, kasneje so pa čedalje bolj čudne, ne glede na kvaliteto kirurgov. Sem šla nalašč pogledat nekaj fotk na splet in se mi spremembma ne zdi več presenetljiva. Je šlo kar po stopničkah, tako da nisem več presenečena, tako kot na začetku, ko je tudi jaz nisem spoznala.
  Meni je čisto ok – lušna mamica.
  Je pa res, da se mi je v svoji mlajši fazi zdela precej bolj umetna, sploh ustnice.Nikdar nisi vedel a se stalno šobi ali ima res take. No ja, vsake oči (ali pa usta 😉 imajo svojga malarja!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj