… nekatere izmed manekenk, ki jih bomo enkrat za spremembo lahko videli popolnoma naravne – torej brez obdelave s strani vizažistov, maskerjev, frizerjev in na koncu še intenzivega retuširanja. Nastopajo namreč v seriji črno-belih fotografij, ki so jih naredili na modni agenciji Viva ob odprtju podružnice v Londonu.

Slike vseh manekenk je posnel Scott Trindle: “Ne skrbi me, ker slike niso obdelane, saj to doda dodatno zanimanje in nekakšno skrivnostnost. Strah, ki spremlja neretuširane fotografije, je naravnost osupljiv. Mislim, da je glavna prednost njihova čistost.”

neretusirane_manekenke_edita_kim

neretusirane_manekenke_natalia

Direktorica agencije Viva, Natalie Hand, je nad fotografijami menda prav tako navdušena: “Slike Scotta Trindla so prav izstopale in za nas je bilo zelo zanimivo in tudi redko, da smo dekleta lahko videli popolnoma naravna. Posnel jih je točno takšne, kot so bile, ko so prišle na snemanje. In videti so bile lepe. Nepravilnosti na koži so le še doprinesle k njihovemu šarmu, poleg tega se iz teh slik dejansko lahko razpozna značaj manekenk.”

Foto: vogue.co.uk

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj