Cindy Crawford je povedala, da je njen oče najprej mislil, da je manekenstvo “drugo ime za prostitucijo”.

57-letni supermodel je v predogledu dokumentarne serije ‘The Super Models’ za Apple TV+ spregovorila o začetkih svoje kariere, kako je iz majhnega mesta v Illinoisu prišla do glamuroznih newyorških in milanskih modnih brvi.

“Nikoli nisem niti pomislila na manekenstvo,” je priznala 57-letna Crawfordova v 25-sekundnem posnetku, ki se začne s fotografijo supermodela iz osemdesetih let prejšnjega stoletja, ko je začela svojo kariero.

“Niti nisem vedela, da je to pravo delo. Nisem vedela, kako bom iz DeKalba v Illinoisu prišla do modne revije,” je dejala Crawfordova, medtem ko je sedela na belem režiserskem stolu, oblečena v ležerno črno obleko in ujemajočo se usnjeno jakno.

V posnetku se nato pojavijo posnetki Crawfordove, ki je v 80. letih prejšnjega stoletja snemala reklame. “Moj oče res ni razumel, da je manekenstvo prava kariera,” je dejala. “Mislil je, da je manekenstvo drugo ime za prostitucijo. Zato sta šla z mamo z mano na moj prvi manekenski sestanek.”

V prihajajoči dokumentarni seriji The Super Models, ki jo pripravlja Apple TV+, so se manekenske legende Crawford, Naomi Campbell, Christy Turlington in Linda Evangelista zbrale, da bi osvežile spomin na svoje ikonične kariere in delile pogled na svet elitnega manekenstva in njihovo življenje zunaj modne steze. Serijo sta režirala Roger Ross Williams in Larissa Bills.

PREBERITE TUDI: Cindy Crawford odkrito priznala, da zavida lastni hčerki

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj