Pravijo, da se vse zgodi z namenom in mogoče ste prav zato odprli ta članek. In ker berete te vrstice, vas povabim, da za hip pomislite, kakšno je vaše življenje. Kako bi ga ocenili?

Je takšno kot si ga želite? Takšno, kot ste ga planirali? Imate vse, kar menite, da morate imeti? Vse, kar si zaslužite? Ne samo materialno, tudi drugače? Ste recimo zadovoljni s svojo službo, kariero? Vam odnosi z ljudmi dajejo ali jemljejo energijo? Je na vašem bančnem računu toliko denarja kot si želite? Imate od ljudi okoli sebe toliko spoštovanja in ljubezni, kot si zaslužite? Bi zase lahko rekli, da ste srečni?

Dajte si čas za razmislek. Bi vendarle mogoče kaj v svojem življenju spremenili? Mogoče kakšno malenkost? Par področij? Precej?

Imam dobro novico. Kjer je volja, je pot, pravijo. Marsikaj gre, mogoče ne vse naenkrat, korak po korak pa. A kako?

Ne glede na to, kakšno oceno ste si dali, kakšno količino sprememb si v življenju želite, je dobra novica ta, da obstajajo preverjeni načini, preverjene tehnike, ki vam omogočijo spremembe. Pač tam, kjer so potrebne. In pravi čas za spremembe je zdaj. Vsakršno čakanje na naslednji torek, naslednji januar, poletje, … je samo odlašanje, ki ohranja trenutno vaše stanje in vas odmika od vaših ciljev, vaših želja, vaših sanj.

Mnogi so svoje prve korake naredili na dogodkih kot je Tvoja pot do uspeha, kjer so »prvič namočili noge« na poti osebnega napredka. Nekateri pa so po poizkušanju raznih metod in načinov, ki so dali povprečne, včasih tudi nikakršne rezultate, končno prišli na sled tisti pravi znanosti o človeškem umu, o tem, kako dosegati v življenju tisto, kar si želite, tisto, česar ste vredni.

Včasih je največja ovira, ki ljudem preprečuje, da dosežejo tisto, kar si želijo, kar človek sam. S svojo neodločnostjo, svojimi prepričanji, ki jih ovirajo in tudi vedenjskimi vzorci, programi, ki jih ne podpirajo. Velikokrat je prvi korak to, da ljudje začutijo, da želijo, potrebujejo spremembo, da prevzamejo odgovornost, da so sami odgovorni za svojo srečo, da lahko sami vplivajo na svoje življenje, rezultate in da je za le te potrebna akcija. Da prenehate iskati izgovore, da prenehate iskati krivce za »slabe stvari«, ki se vam v življenju dogajajo, tudi če so res kdaj izven območja vašega vpliva in da prenehate igrati vlogo žrtve. Da postanete vzrok dogajanja v vašem življenju, ne pa posledica.

Za nekatere to, da prevzamejo odgovornost za svoje življenje pomeni tudi svobodo in priložnost, ker pomeni, da je vse mogoče, če primejo za vajeti svojega življenja in se nasmejijo ob misli, da se sprememba začne pri njih samih. To jim da skoraj neusahljivo moč.

Tudi v vas je ta moč. Svojo pot do uspeha tlakujete sami. Seveda lahko na to pot stopite dosti bolj  samozavestno in suvereno, če poznate recepte za to, kako dosegati uspeh, kako spremeniti svoja prepričanja v uporabnejša, kako se znebiti slabih občutkov, kako se miselno naravnati, kako postati učinkovit v komunikaciji in odnosih, in kako vplivati in nadzirati svoj um. Zelo hitro lahko izboljšate svoje življenje, če veste, kako se tega lotiti.

Tak dogodek, ki vam bo odprl oči, vas motiviral in na katerem boste dobili vero vase, je največja delavnica za osebno rast NLP Centra z naslovom Tvoja pot do uspeha. Lahko, da bo to tudi za vas tisti korak, ki bo odprl pot vašim talentom, ki bo dal nov zagon vašim sanjam, ki vam bo dal dodatno motivacijo, da uresničite tisto, kar si že nekaj časa želite.

Izbirate svobodo in moč ali vlogo žrtve in vdanosti v usodo?

Tvoja pot do uspeha bo v četrtek, 8. decembra v Hotelu M v Ljubljani, od 17h do 20h.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ker je dobre stvari treba deliti, podarjamo kodo PLANETLEPOTE, s katero dobite popust za dogodek. Redna cena je 59 €, vstopnice »Early bird« trenutno stanejo 29 €, za bralce Planeta lepote pa je cena s kodo samo 19 €.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Delavnico vodi eden najbolj priljubljenih trenerjev osebne rasti pri nas, Gaber Marolt – NLP Master trener in Master Coach.

Ustanovitelj NLP Centra vodi različne delavnice osebne rasti in poslovne in komunikacijske delavnice v številnih znanih slovenskih podjetjih, organizacijah in šolah. Je tudi odličen coach in je na svoji poslovni poti dosegel že marsikakšne uspehe ter pomagal številnim do njihovih.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj