Po tem, ko smo lahko tistih nekaj redkih dogodkov zaradi ‘pandemije’ spremljali preko zoomov, so se zvezdniki končno vrnili v Hollywood in s sabo prinesli ves blišč in glamur, kakršnega lahko pričakujemo od najpomembnejše podelitve nagrad.

In kateri zvezdniki so se najbolje odrezali?

Amanda Seyfried

Kar nekaj zvezdnic se je odločila za odločno, ognjevito in zapeljivo rdečo barvo. Med njimi tudi Amanda Seyfried, ki je očarala v kreaciji Armani Privé. Po mnenju uredništva Planeta Lepote zmagovalka večera oskarjev 2021.

Carey Mulligan

Zvezdnica je (dobesedno!) sijala v rumeno-bakreni kreaciji modne hiše Valentino Haute Couture. Obleko, sestavljeno in dolgega krila z visokim pasom in kratkega topa brez naramnic, ki deluje kot nedrček, je dopolnila z nakitom Cartier.

Reese Witherspoon

Tudi Reese Witherspoon je izbrala rdečo barvo – osupnila je v kreaciji Dior Haute Couture in nakitom Bulgari. Po mnenju uredništva Planeta Lepote je manjkale le še pikica na i: to je rdeča šminka, ki bi res poskrbela za popoln videz.

Margot Robbie

Zvezdnica, ki je presenetila z malce temnejšo barvo las, kot smo jo sicer vajeni, je nosila obleko Chanel, narejeno prav zanjo. Črno obleko, prekrito s srebrno čipko, je dopolnila s Chanel torbico in uhani iz kolekcije finega nakita Chanel. Margot je brez dvoma zvesta znamki, ki jo promovira!

Angela Basset

Še ena zvezdnica, ki je blestela v rdeči barvi. Obleka, ki je razkrivala eno ramo modne oblikovalke Alberte Ferretti, je odlično poudarila igralkino temno polt. Nakit je izbrala od draguljarske hiše Chopard. Le modro senčilo za veke, ki ne pristaja ničemur, kar ima na sebi, bi po mnenju uredništva lahko izpustila.

Brad Pitt

Zvezdnik je, za razliko mnogih moških na rdeči preprogi, blestel v čudoviti klasični opravi, katere oblikovalca oz. modne hiše (še) ne vemo.

Viola Davis

Je osupnila v beli kreaciji Alexandra McQueena, ki poudari obline in ima v predelu trupa zanimive izreze, ki delujejo kot izjemno velika čipka. Videz je dopolnila z dragulji Forevermark in pisemsko večerno torbico Jimmy Choo.

Isla Fisher in Sacha Baron Cohen

Zvezdnika, ki sta se dogodka udeležila virtualno iz Avstralije, sta očarala s svojim videzom. Sacha Baron Cohen je izbral presenetljivo svetlo kombinacijo, ki bi bila morda skorajda boljša izbira za njegovo ženo; Isla pa je izbrala preprosto elegantno črno obleko Dior, dolgo do tal, ter nakit Bulgari. Morda bi bila kaka druga barva boljša izbira za rdečelaso lepotico, saj je črna preveč agresivna za njeno koloristiko, a vseeno napredek napram nekaterim njenim kričečim izbiram preteklih let. Kljub temu sta bila čudovit par.

Jamika Wilson

Preprosta vijolična kreacija, s katero je težko zgrešiti.

Paulina Porizkova in Aaron Sorkin

Eden najlepših parov na rdeči preprogi, ki se je tudi prvič pojavil skupaj v javnosti, sta bila brez dvoma Aaron Sorkin in Paulina Porizkova. Sorkin, 59, ki je nominiran v kar petih kategorijah, je bil v klasični moški obleki, medtem ko je 56-letna Paulina dvojno blestela: od sreče in zadovoljstva kot tudi v čudoviti zlati obleki.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj