Samo v marcu lahko stylerje ghd v največji slovenski spletni drogeriji Click2Chic.si kupite 20 % ceneje.

 

ghd – Apple frizerskega sveta

ghd je začetnik trenda uporabe likalnikov ne le za ravnanje, ampak predvsem za kodranje las in je v ta namen svojo tehnologijo izpopolnil do potankosti. Lahko bi ga označili kot Apple frizerskega sveta, saj poleg tega, da narekuje trende in modne smernice, izreden poudarek daje na dizajn.

ghd aparati in krtače za lase so kraljevali že na neštetih modnih pistah. Priporočajo jih najboljši svetovni frizerji, supermodeli in zvezdniki kot so Katy Perry, Blake Lively, Adele, Madonna, Dannii Minogue in druge.

S pomočjo likalnikov ghd V gold serije, sušilca za lase ghd air in krtač za oblikovanje lahko lase ravnate, kodrate, oblikujete čudovite valove in se z njimi igrate na vse možne načine. Zahvaljujoč vsestranskosti ghd likalnikov boste zamenjali pričesko skoraj tolikokrat kot zamenjate obleko. Poleg oblikovanja pričeske je njihova značilnost tudi zaščita las, saj jih ghd likalniki ne vlečejo ali raztezajo, rezultat pa je gladek in enakomeren las v trenutku. ghd V gold likalnike odlikuje inovativna zaobljena grelna plošča, ki omogoča lahkotno drsenje skozi lase brez kompromisov. Po vrhu vsega pa imajo še najbolj 'stylish' dizajn na trgu.

Poleg likalnikov je novost na tržišču tudi profesionalni sušilec za lase ghd air, ki je odlično zlitje vrhunskega dizajna ter salonske moči. Omogoča izjemno hitro sušenje in lahkotno upravljanje. V kombinaciji s profesionalnimi ghd krtačami boste dosegli prvovrstne rezultate tako v salonu kot doma.

Zakaj je likalnik ghd toliko boljši od ostalih?

 • Izjemno tanki keramični grelci iz najboljše japonske keramike, ki omogočajo enakomerno porazdelitev toplote po celi plošči.
   
 • Grelne plošče iz izjemno kakovostne zlitine aluminija, ki je poleg zlata najboljši prevodnik toplote.
   
 • Grelne plošče so prevlečene s posebno plastjo, ki daje lasem še večji sijaj in nanje deluje kot regenerator.
   
 • Fleksibilnost grelnih plošč za popolno objemanje las z vseh strani ter gladko drsenje skozi lase.
   
 • Enakomerna temperatura okrog 185°C. Dolgoletne raziskave so pokazale, da pri tej temperaturi las najbolje reagira, se najlažje oblikuje in hkrati ne poškoduje.
   
 • Senzorji toplote omogočajo, da se vsi stylerji (likalniki) po 30 minutah, ko niso več v uporabi, samodejno izklopijo.
   
 • 2 leti garancije. Proizvajalec jamči, da v primeru okvare izdelek zamenja brez “staro za novo”.


Samo v marcu lahko stylerje ghd v največji slovenski spletni drogeriji Click2Chic.si kupite 20 % ceneje.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj