Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine – predajte se neustavljivi privlačnosti. Potopite se v lastno pristno čutnost. Lahko ste instinktivni, intuitivni, inkognito, izjemni … Močan koktajl, ki prevzame čute.

19 barv za izjemno čutne YSL ustnice, ki so odvisne od užitka. Naj vaše rdečilo govori namesto vas.

Lepotni klic

Predajte se edinstvenemu čutnemu doživetju Rouge Volupté Shine.

Okus: Slasten vonj manga poudari užitek ob nanosu Rouge Volupté Shine.

Dotik: Rouge Volupté Shine nežno boža ustnice ob nanosu, se v trenutku stopi in na vaših ustnicah pusti sled barve, ki se lesketa s čudovitim mokrim sijajem.

Občutek: Razkošna tekstura je obljuba takojšnje nege. Ustnice postanejo gladke, polne in osupljive.

Videz: Že škatlica je zaklad sama po sebi, saj je ožigosana z YSL Cassandre logotipom in ovita v trak, ki se ujema z barvo rdečila v notranjosti. Pravi dragulj.

Sluh: Razkošna zaponka se odpre in zapre le z zasukom zapestja. Tako YSL.

Dekodiranje: Rouge Volupté Shine je obogatena s tehnologijo 'vzvratnega vbrizganja'. Odkrijte ta vznemirljivi novi postopek proizvodnje s Caroline Negre, direktorico za znanost pri Yves Saint Laurent Beauté.

Zakaj je formula Rouge Volupté Shine tako edinstvena?

"Rdečila za ustnice so v osnovi sestavljena iz mehkih in trdih voskov, ki ustvarijo čvrstost, ter iz olj za sijaj in pigmentov za barvo. Da bi ustvarili Rouge Volupté Shine, so se naši laboratoriji poigrali z razmerjem različnih voskov in predstavili edinstveni kompleks gladilnih sestavin. Rouge Volupté Shine tako ponuja edinstveno gostoto, ki se ob stiku z ustnicami v trenutku stopi, naredi izjemno svetleč zaščitni sloj, ki je čist kot voda in daje ustnicam bleščeč učinek."

Kako deluje postopek 'vzvratnega vbrizganja'?

"Postopek proizvodnje Rouge Volupté Shine temelji na določeni tehnologiji, ki se imenuje 'vzvratno vbrizgavanje'. Za razliko od klasičnih rdečil, pri katerih so že ohlajena rdečila za ustnice nameščena v tubo, pa gre pri tem postopku za nalivanje še vroče tekoče osnove v tube, dejansko vbrizganje od spodaj navzgor. Nato se ohladi in strdi. Edinstveni postopek omogoča, da se kremasta tekstura nove formule, ki je bogata z mehkimi voski, oblikuje v po meri narejeno rdečilo, ki se zlahka nanese in obda ustnice z barvo in sijajem.

Vroča novica!

V formuli Rouge Volupté Shine iz Yves Saint Laurent Beauté so dvakrat bolj mehki voski, kot pa v klasičnem rdečilu.

Skrivnost formule Rouge Volupté Shine: Rouge Volupté Shine vsebuje koktajl nege za ustnice, za ustnice, ki so vedno lepše, udobne in polne.

 • Vlaženje > Mikrosfere hialuronske kisline zapečatijo vlago in preprečujejo, da bi se ustnice izsušile.
 • Antioksidantni ščit > Granatno jabolko in riž se bojujeta s prostimi radikali.
 • Zaščita in izjemno udobje > Emolienti naredijo ustnice mehke in gladke.
 • Intenziven sijaj in svetleča barva > Kandelila vosek v kombinaciji s silikonskimi olji ovije ustnice v lesketajoč ovoj, ki še poudari barvo.

Zaščita, udobje, moker sijaj, enakomerna barva, ki se ne razmaže: Rouge Volupté Shine se stopi na vaših ustnicah in ostane z vami več ur za čisti užitek in neomejeno zapeljivost.

Nagradna igra za članice Planeta Lepote!

Za sodelovanje v nagradni igri v komentarje pod člankom odgovorite na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Katere so prednosti Planeta Lepote pred ostalimi ženskimi portali in kaj vse ste se na njem naučile?" in med vsemi sodelujočimi bomo izbrali kar pet srečnic, ki bodo za nagrado* prejele darilo – Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine!

Odgovore sprejemamo do nedelje, 21. julija 2013. Izbrane članice bodo objavljene v roku 1 tedna po koncu nagradne igre.

* Izbrane članice, ki v roku 14 dni od razglasitve rezultatov ne bodo javile svojih podatkov, bodo izgubile pravico do nagrade.

74 KOMENTARJI

 1. Ja, Planet Lepote je postal meni to, kar je naprimer vsem postal mobitel. Vedno ga nosiš nekje sabo, redno spremljaš, kaj se dogaja, lahko se hitro pogovoriš z drugimi, vprašaš za nasvet, dobre sestavine…. V glavnem, s časom postaneš odvisna od njega. Preden greš v trgovino, ne samo, da doma napišeš seznam ampak skočiš še pogledat na kozmetometer ali forum, kaj se splača… Planet Lepote je zame najboljši forum v SLO, ker sem se tekom let registrirala na veliko forumih, ostala pa samo na PL-ju. In to lahko pove njegovim urednikom in ustvarjalcem, da je dejansko odličen. Prišla, videla, ostala 🙂

 2. Prednost je predvsem strokovnost in ažurnost. Sama si recimo ne privoščim več it v trgovino in kaj kupit (sploh kaka izdelek za obraz) brez pogledat prej na KMM oz.v ustrezno temo oz.vprašat Tanjo kaj misli… In vse zvem hitro. 🙂
  Naučila sem se ogromno,največ o samih sestavinah in na splošno o negi kože (priznam recimo, da čistilnega mleka do članka na PL sploh nisem pravilno uporabljala :S). Zelo mi je všeč,da se poudarja škodljivost sonca in obveznost uporabe izdelkov s kvalitnetnim SPF. O tem še vedno na žalost- sploh po medijih- kroži en kup laži. Res je fajn in pomembno, da se to področje čimbolj pozna.

 3. Če sem čisto iskrena mi je ta stran odlična zaradi kozmetometra. Vse mi je fajn, ampak meni osebno je kozmetometer zelo uporaben. Naučila sem se tisoč in eno stvar o kozmetiki in vsako znanje pride prav

 4. Meni je PL edini forum, na katerem se počutim domače. Je urejen, pregleden in ponuja veliko kvalitetnih aktualnih tem. S sledenjem najnovejšim raziskavam se odlično trudi izobraževati člane, kar je danes na forumih in portalih redko. Ne koncentrira se na eno področje, ampak pozornost posveča vsem področjem življenja.
  Veliko sem se naučila o negi kože; najbolj pomembno pa mi je to, da sem spoznala, da je treba zase skrbeti celostno – torej ne samo s kremami in ličili, zaradi katerih sem primarno prišla, ampak tudi s prehrano, športom, pozitivnim mišljenjem in toleranco do drugih članov z drugačnim mišljenjem.

 5. Planet lepote vsebuje vse kar sodobne uporabnice potrebujemo: Od navadnega klepeta, svetovanj in namigov, do ocenjevanja ter testiranja raznih izdelkov. Planet lepote je zame paket v enem.

 6. Planet lepote mi je všeč, ker na portalu in forumu najdem ogromno informacij in nasvetov z različnih področij, ki me zanimajo (kozmetika, moda, prehrana,…), poleg tega pa se mi zdi PL zelo pregleden in estetsko oblikovan. Zelo všeč mi je kozmetometer. V bistvu zelo redko kupim izdelek, za katerega nisem prebrala ocen na kozmetometru ali pa mnenj na forumu.
  Največ sem se naučila o negi kože, predvsem o negi problematične kože, o sestavinah. Na forumu sem tudi prvič slišala za kisline in zakaj je pomembno, da uporabljamo kreme s SPF. Všeč mi je tudi, da so si uporabnice pripravljene pomagati, spodbujati druga drugo in da skrbijo, da na forumu vlada pozitivno vzdušje.

 7. Zame je Planet Lepote super forum, na katerem najdem vse trende glede oblačenja in ličenja, poseben je zaradi kozmometra na katerega pofirbcam pred nakupi, imate pa tudi super nagradne igre 🙂

 8. Največji adut PL-ja je definitivno kozmetometer zaradi katerega sem tudi začela sodelovati na tem portalu in prav tako je najbolj pregleden med ostalimi podobnimi zadevami na drugih portalih. Največ pa sem se naučila o sestavinah in pravilni negi svoje mešane kože.

 9. Meni so pri Planetu Lepote najbolj všeč strokovno podkrepljeni odgovori na vprašanja, predvsem o negovalni kozmetiki – zaradi mašenja por sem imela večne težave z iskanjem krem in tonikov, ki bi mi ustrezali, zdaj pa že nekaj časa ni več tako. Ima pa Planet Lepote tudi slabo stran … prepogosti obiski posledično pomenijo tudi pogostejše obiske raznih drogerij in nakupovanja dekorativne kozmetike, kar škodi denarnici. 🙂

 10. Planet lepote: mesto zločina, na katerega se z veseljem vračam že 8 let. Tu sem našla čudovite prijateljice, celo bežno romanco, in ogromno informacij in prijetnih klepetov s puncami, ki jih zanimajo enake reči kot mene. Ta forum je zanesljivo najpreglednejši in najbolj urejen v Sloveniji, edini, na katerem se potrudimo s pravilno slovenščino, pravi zaklad so Tanjino znanje, seznam sestavin in kozmetometer, v katerega z veseljem prispevam. Zame kotiček, ki me bo spremljal celo življenje. Rada sem Planetka in Planet je zame čista desetka! 🙂

 11. Največja prednost PL-ja so predvsem velika preglednost, red in kakovsotni odgovori in pogovori članic. Sicer so obdobja ko je aktivnost manjša, nivo kuminiciranja zelo slab, ampak ga pridno berem in sodelujem že skoraj od začetka njegovega obstoja. No glavna prednost pa je ta, da se, kljub kozmetometru, lahko o nekem izdelku konkretno pogovorimo, zakaj je slab, zakaj je dober, kje se ga dobi, kako se ga uporablja itd. Pa tudi, spoznala sem veliko fajn punc tu!
  Naučila pa sem se predvsem to, da visoka cena izdelka en pomeni tudi kvalitete in da so bistvene predvsem sestavine! In odkar sem na PL-ju, porabim res veliko manj denarja in si kupim samo izdelke, ki so preverjeno dobri.

 12. Na Planet lepote me je zaneslo zaradi kopice uporabnih informacij in zlata vrednih nasvetov ter izkušenj, ki so jih Tanja in planetke vedno pripravljene nesebično deliti. Glavni razlog, ki me je prepričal k temu, da vsako jutro ob skodelici čaja najprej vstopim na Planet, pa je predvsem zelo visok nivo kulture komunikacije med članicami. To, da me še nikoli nihče ni vzvišeno opomnil kakšne neumnosti sprašujem ali me pikro in vehementno odslovil brez konkretnega odgovora, kot je praksa na premnogo drugih forumih in portalih, gotovo pripomore k temu, da je Planet vedno tudi moj zadnji zaprt zavihek pred spanjem. Poleg samega vzdušja pa je ogromna prednost portala tudi Kozmetometer, zakladnica ključnih informacij, ki je glavni urednik marsikatere wish liste.
  Pri vsem skupaj pa seveda ne škodi, da sem se ravno tu naučila, da kisline niso zgolj jedke kemikalije, ki razžirajo površine, pač pa tudi učinkovito sredstvo za nego kože. Pa da obstaja nekaj, čemur se reče “menstrualna skodelica”, s katero lahko preprosto pozabimo, da smo sredi “tistih dni”. Da predpona anti- v besedi antioksidant ne označuje nekaj, čemur se je treba nujno izogniti. In nenazadnje tudi to, da cena ni enako kakovost, da lepa embalaža še ne pomeni dobre vsebine in da so pomembne predvsem sestavine izdelka. Tu sem se v temi NOTD nalezla tudi rahle obsedenosti z laki za nohte – jaz pravim, da je sicer za enkrat še pod nadzorom, denarnica pa se z mano ne strinja najbolj ;). Kot doma pa se na Planetu počutim kadar je govora o pomembnosti zaščite pred soncem, saj sem sama že od nekdaj pristašica sence, klobukov, SPF krem ter nezagorelosti. In rada se pohvalim, da zaradi Planeta malo bolj zdravo živim, saj je ravno ena izmed tem na forumu v meni sprožila idejo o prenehanju kajenja.

 13. Aha ok hvala Tanja 🙂

  Na PL sem začela zahajati že kot najstnica, potem pa se je moja ljubezen do dekorativne kozmetike res razlezla do neskončnosti in sem imela potrebo po tem da se o tem pogovarjam z nekom, vprašam za mnenje, predlog… in to mi je omogočil ravno tale forum. Tu najdem odgovore na vse kar me zanima, ali povprašam druge uporabnice ali pa preverim izdelek na kozmetometru, všeč mi je da lahko tudi sama podam oceno določenega izdelkana Kozmetometru. PL mi vedno postreže z ažurnimi novicami o katerikoli vrste kozmetiki. Če želim pa lahko pogovor z drugimi uporabnicami steče tudi o bolj vsakdanjih temah, od receptov pa do kopalk, koncertov, dopustov, uporabnih nasvetov za dom in rastline, ideje za branje.. res se za vsakega nekaj najde. V prvi vrsti pa je zame PL forum kjer se lahko pogovarjam, ocenim, pokomentiram, prosim za nasvet glede izdelka, ali za predloge kaj bi bilo dobro glede kozmetike. Osebno sem najbolj zaljubljena v izdelke za ustnice, predvsem šminke in glose, in seveda tega tu ne manjka – pa še bi tega, pa slikic, pa še več šmink 😛

 14. Prednost Planeta lepote je v tem, da vsebuje kvalitetne resne članke in ne nekih instant škodljivih lepotnih novičk in to s področjih nege telesa, zdrave prehrane, rekreacije. Potem so tu forumi zelo pregledni, notri najdeš koristne informacije, prijazne uporabnice, kozmetometer ki prihrani marsikateri zgrešen nakup, in seveda baza sestavin. To, da se uporabnice lahko poučijo o sestavinah je zelo koristno, s tem postajajo/mo bolj osveščene.

  Na Planetu lepote sem se naučila, da moram vestno uporabljati zaščitni faktori, potem da si ne smem s sladkorjem zdrgniti obraza, naučila sem se veliko o barvni koloristiki, potem me je na realna tla spravil članek o škodljivosti sladkorja, kako pomembno je dovolj veliko vnašanje antioksidantov v telo in še bi lahko naštevala.

  Planet lepote je vodilni, resen medij na področju lepote v Sloveniji.

 15. Priznam… zasvojena sem :). Vsak dan moram, poudarek na moram, prečekirati kaj je novega na Planetu lepote. Tu človek najde vse. Koristne članke glede nege obraza in telesa, oblačenja, zdravja in lepote na sploh. Če ima človek kakšno intimno vprašanje, pa ne ve kam po odgovor, je Planet lepote definitivno pravi naslov. Tu je ogromno deklet, ki ti z veseljem pomagajo…in človeku ne rabi biti niti sram, če postavi kakšno neumno vprašanje (čeprav pravijo, da neumnih vprašanj ni :), saj si še vedno skrit za svoj “nick name”.
  Najbolj všeč mi je, ker je forum pregleden, teme so jasno razdeljene, zato ne rabiš biti ravno doktor znanosti, da ugotoviš kako kaj poteka. Prijazna urednica Tanja bo vedno profesionalno pristopila in pomagala s svojimi nasveti. Hvala bogu za Planet lepote, ker končno vem, kaj nanesem na svoj obraz in tudi v svoja usta (ker je tukaj ogromno člankov in super receptov kar se tiče prehrane).

  Planet lepote je prostor, kjer si lahko očistiš svojo dušo in poskrbiš za svoje fizično zdravje. Je prostor, kjer si vedno dobrodošel. Je prostor, kjer pozdraviš svoje strto srce. Je prostor, kjer so prijazni ljudje. Z eno besedo….superca!

 16. Pravzaprav niti ne vem, katere so prednosti pred ostalimi portali, ker ostalih sploh ne spremlja. Lahko pa povem, da zelo cenim dejstvo, da Planet lepote spodbuja oz. kar zahteva vsaj knjižni pogovorni jezik, kar je v teh časih prava redkost. Prav tako sem že kar nekaj let članica (z vmesnimi pavzami, ko kronično primanjkuje časa), ker vem, da Tanja vsako stvar “naštudira”, preden jo objavi in ničesar ne govori na pamet. Tu sem dobila že marsikakšen nasvet, kadar sem bila v dilemi. Da ne govorim o tem, koliko sem se naučila o negi predvsem obraza, pa tudi telesa. Tudi kar se tiče dekorative, sem ravno tu izvedela marsikaj novega. Skratka velika večina mojih nakupov, povezanih z nego obraza, telesa, las, dekorativo ipd., je preverjena na PL. In včasih se vprašam, če bi kazala toliko let manj, kot jih v resnici imam (no, to mi drugi pravijo), tudi brez PL. 😉

 17. Po količini zagotovo zelo prednjačijo uporabne informacije pred manj uporabnimi. Urejenost foruma je na nivoju, kar se pri takih spletnih medijih še redkokdaj zgodi, posledično je tudi forum precej dobro urejen. Cenim tudi dejstvo, da smo nekatere članice prisotne že skoraj desetletje, nekatere celo več, tako da se med nami že spletejo prava virtualna prijateljstva, poleg tega so tu in tam tudi organizirana srečanja, kar je super, ker objave neke osebe lahko končno povežeš z obrazom. V splošnem mi je najbolj všeč to, da je PL, kar se odnosov tiče, močna skupnost. Seveda ne velja zanemariti tudi dejstva, da se ves čas poudarja kultura jezika, kar se tudi večinoma upošteva v forumskih zapisih. Malo manj so mi sicer všeč članki, za moj okus so malo preveč poljudni, a se zavedam, da ravno to privlači marsikatero novo članico in vem, da striktno strokovnih člankov pač nima ne časa ne volje brati vsak. Ena uporabnejših funkcij je zame KMM, bo pa njegova uporabnost vsekakor drastično zrasla še čez nekaj let, ko bo ocen še toliko več. Me pa moti, da se nič ne potrudimo pridobiti še kakšnega fantiča, nekaj junakov sicer pridno vztraja med večino deklet, a včasih bi res bilo fino, če bi še kakšen fant več pristavil svoj piskrček. 🙂

 18. Stilske preobrazbe, kozmetometer, kultura debat na forumu, uporabne informacije, Tanja kot prava zakladnica, ki z nami že leta nesebično deli vse te informacije, raznolikost forumov, fajn članice, osebni stiki in dolgoletna prijateljstva, ki so se razvila in obstajajo tudi izven virtualnega sveta …
  Moje nove ideje odkar sem na forumu: ni vse dobro kar je drago (in to je dobrodejno za denarnico, ampak vsaj na začetku splošni vpliv PL to izniči, sčasoma pa se želje po NP uravnovesijo ;)), ni se nujno šlepati na ziher videz (npr. dolgi lasje, safe MU brez sprememb, monokromatski outfiti), vsaki ženski paše rdeča šminka in za vsako se najde prava barva, ki ji pristoji.

 19. Planet lepote je enostavno zakladnica vsega ženskega – nudi male in velike nasvete za vsako mod(er)no dekle, pomoč so-forumašic pri raznih dilemah, težavah in vprašanjih, oddih po dolgem dnevu v službi. Kozmetomerer je na strani prav unikatna aplikacija, ki je nima noben drug slovenski ženski forum, zato se nanj vračam znova in znova ter tudi dajem povratne informacije za druge forumašice; tako le redko kupim izdelek, brez da bi ga prej preverila v tej mali negovalni bibliji!
  Naučila sem se, da lepa embalaža še ne pomeni kakovostnega izdelka, da na svojo kožo ne dajem vrsto nepotrebnih in škodljivih izdelkov, temveč le najboljše zame, kar pa poiščem s pomočjo planeta in planetk!

 20. Planet lepote je mesto, kamor se vedno obrnem, ko rabim kak nasvet. Še posebno glede razne kozmetike. Punce na forumu so zelo prijazne, vedno pomagajo. Članki na portalu pa so nujno branje vsake ženske (in tudi moškega včasih).
  Kar tako še naprej, super ste!

 21. Prednost planeta lepote je, da je dobro oblikovano,pregledno spletno mesto za vse punce in tudi fante, ki kdaj potrebujejo nasvet od deklet. Planet lepote je dobro upravljan, saj administratorke skrbijo za red in vse deluje lepo. Najbolj se mi zdi super kozmetometer, ker ga redko obiskujem in mi zelo pomaga pri izbiri izdelkov. Na forumu pa so se razvile nekatere teme, ki jih na drugih ni.
  Ko mi je dolgčas vedno pokukam tja in prebiram objave 🙂 Poleg vsega pa so še tukaj fajni članki in stilske preobrazbe
  Pri meni imate vedno prednost 🙂

 22. Planet lepote je enkraten portal, kjer se lahko družim s podobno mislečimi posameznicami, ki se spoznajo na lepoto in modo, dobivam super nasvete o kakovostnih izdelkih, poleg tega mi je zelo všeč sama vizualna postavitev, pridno delo administratork in občasne super nagradne igre. Kozmetometer se je že večkrat izkazal za enkratno vodilo pri nakupovanju izdelkov, forum pa tudi obravnava super teme. Kar zadeva članke na portalu, so izbrani skrbno in vselej obravnavajo aktualne teme. Skratka, planet lepote je SUPER!!!

 23. Portal Planet lepote je moja prva izbira, saj sem se na njem veliko naučila – o izdelkih, o modnih trendih, o ličenju, o sodobnem načinu življenja in zdravem bivanju. Kozmetometer mi je še posebej všeč, saj mi pomaga izbirati najboljše izdelke po ugodnih cenah. Članke rada prebiram in moram reči, da tedensko obiskujem portal, tudi v poletnih mesecih. Rada imam lepoto in vse povezano z njo, zato je Planet lepote moja stalnica…

 24. Planet lepote- portal dobre izbire….pametnih idej in napotkov nikoli ne zmanjka…vedno izveš kaj novega, kar je v današnjem času sigurno dobrodošlo….

 25. Na PL sodelujem že cca 8 let – sprva bolj intenzivno, trenutno malo manj (služba, otrok..). Preletim ga redno, vsakodnevno.
  PL je “nadportal” predvsem zaradi nivoja, ki ga vzdružuje.
  Nivo komunikacije, nivo jezika, “tehnični” nivo (s tem mislim predvsem na nadzor pri odpiranju tem, nalaganju slik z viri, nadzor nad prikritim reklamiranje itd.) je zelo visok.
  Predvsem pa na PL vlada sproščeno vzdušje, predvsem zaradi rednih in dolgoletnih uporabnic.
  Najbolj bi pa izpostavila strokovno zelo visoko raven raznih “kozmetičnih” debat ter seveda člankov.
  Jaz osebno sem se največ naučila iz Tanjinih splošno znanih člankov “Resnica o kozmetiki”.
  Naučila sem se osnovnih zakonitosti posameznih sestavin in znam kupovati s pametjo.
  S pomočjo PL sem si začrtala svojo prioritetno listo kozmetike.
  Super zadeva je seveda tudi KMM, zelo uporaben, sploh pred nakupom kakšnih izdelkov iz HE ranga.
  Jaz priznam, da bi zelo težko shajala brez PL.
  Drugih portalov ne obiskujem – občasno slučajno kam zaidem.

 26. PLANET LEPOTE THEEEE BEST premalo je besed, da bi lahko opisala zakaj je boljši od drugih portalov. Meni je pač res najboljši ni dneva da ga ne pregledam. Naučila sem se veliko novih stvari in tudi ne opravim nakupa brez planeta lepote 🙂

 27. Planet lepote je najboljši med ženskimi portali, ker je bogat z res odličnimi nagradnimi igrami, vsebuje kup koristnih nasvetov in aktualnih smernic glede ličenja, oblačenja, skrbi za zdravo in fit telo itd. Zelo všeč mi je forum, kjer si preberem izkušnje članic portala z uporabo različnih kozmetičnih izdelkov/ s hujšanjem/ različnimi ženskimi težavami itd. Najbolj top pa je, ker lahko s puncami stopim v kontakt prek chat-a in enostavno z njimi poklepetam. Res super! Pred vsakim nakupom rada skočim tudi na vaš Kozmetometer, kjer si pogledam ocene in komentarje članic glede kozmetičnih izdelkov. Na Planetu lepote lahko spremljam tudi sveže novičke z zvezdniškega portala TočnoTo, vmes rešim še vašo mini anketo, kjer rada podam odziv, saj se res maksimalno trudite za nas. Sporočam vam, da ste krasni in takšni ostanite! Jaz vas bom še naprej redno spremljala.

 28. Na PL dejansko izveš vse- zeloooo raznolike teme za vsakogar. Ostali forumi so preveč ozko usmerjeni.
  Na PL sem izvedela ogromno stvari o ličenju (prej sem bila totalen amater)- zdaj mi gre že kar dobro…poleg tega pa me je spodbudil, da sem se spet začela ukvarjati s špotrom.
  Res super forum! 😀

 29. Na PL dejansko izveš vse- zeloooo raznolike teme za vsakogar. Ostali forumi so preveč ozko usmerjeni.
  Na PL sem izvedela ogromno stvari o ličenju (prej sem bila totalen amater)- zdaj mi gre že kar dobro…poleg tega pa me je spodbudil, da sem se spet začela ukvarjati s špotrom.
  Res super forum! 😀

 30. Najprej sem na PL prišla po nasvete za nego obraza, se naučila vse o kvalitetni negi, ki ni nujno povezana z visoko ceno. Potem me je potegnilo v temo o dekorativni kozmetiki, zaradi česar sem prvič začela razmišljati o ličenju in uživati v tem, nato sem se informirala še o področju vitaminov in prehranskih dodatkov, športu … Ko takole razmišljam, je PL odigral kar pomembno vlogo v mojem življenju – kar se tiče mojega videza in življenjskega sloga. Največji del je k temu pripomogla zabavna, kritična, samozavestna, informirana … družba planetk na forumu, z branjem in s pomočjo njihovih nasvetov in izkušenj sem se izognila marsikateri zagati 🙂

 31. Hitro najdem kar iščem, točni podatki, forum in meni najbilj všečen kozmetometer 🙂 Žal pa mi reklame večkat zablokirajo portal 🙁 Sicer ste pa ustvarjalci vsebinsko odlični!

 32. S PL sem končno ugotovila, kaj delam pri svoji negi obraza narobe, zakaj se mi pojavljajo občasni izbruhi mozoljčkov. Najprej sem se naučila, kaj pomeni izraz ‘nekomedogeno’, potem pa se je moje znanje o kozmetiki širilo naprej. Seveda še ne obvladam vsega najbolje in pridem sem po kakšen komentar za ziher, ampak napredek je. To je nekako največja sprememba, ki jo je povzročilo odkritje PL 🙂 plus je seveda še KMM, ki je v nasprotju z drugimi podobnimi forumi najbolj pregleden.

 33. Priznam da dooolgo časa PL sploh nisem poznala. Omenila mi ga je kolegica že pred časom in od takrat naprej je dnevno na spisku spletnih strani, ki jih je potrebno sčekiratii. Na PL mi je definitivno najbolj všeč kozmetometer, ker je najbolj pregleden in estetsko oblikovan v primerjavi z ostalimi portali s podobno vsebino. Preden grem v trgovino kupovat kozmetiko, je obvezen skok na kozmetometer ali forum, kaj se splača, kakšno oceno ima, sestavine, izkušnje, mnenja … Veliko sem se naučila o negi kože, sestavinah v kozmetiki, pravilni negi moje kože … Spoznala sem, da je potrebno zase skrbeti tudi s prehrano, športom in pozitivnim mišljenjem. Aja, pa imate najboljše nagradne igre 🙂

 34. PL sem našla čisto po naključju, če bi izpostavila, kaj je največja prednost pred ostalimi portali, bi rekla, da je to kozmetometer. Ocene na njem so dosti dobro podane, prav tako komentarji k njim, najbolj zanimivo je tudi to, da če kaj iščeš (kozmetiko) po internetu, ti vedno najde tudi kakšen naslov, ki se nanaša na PL-kozmetometer. Všeč so mi tudi nekateri članki, ki so objavljeni in dolžina njihove objave, saj so na nekaterih portalih tako rekdo posodobljeni, da nič ne zamudiš tudi če zelo dolgo ne greš na portal. Kaj sem se naučila…v veliko pomoč je spisek sestavin in njihovih lastnosti, drugače mi je pa všeč da uporabnice odgovarjajo na vprašanja in komentirajo zadeve, saj tako se lahko tudi veliko naučiš.

 35. Največja prednost je Kozmetometer iz zdaj seveda tudi seznam sestavi. Super je, ko lahko prebereš s strani uporabnic, če je izdelek vredu ali ne. Na PL vedno najdeš odgovor na svoje vprašanje in tudi uporabnice planeta lepote so zelo prijazne. V tem času kaj obiskujem PL sem se veliko naučila o ličenju, negi, zdravi prehrani, športu. Tukaj sem dobila tudi večjo motivacijo za šport in zdravo prehrano. Uglavnem super forum!

 36. PL je zame ogromna zakladnica znanja o kozmetiki, izvedela sem stvari o skodljivih sestavinah, o katerih prej nisem imela niti najmanjsega pojma- se dobro za mojo kozo, da zdaj to vem ! Poleg tega na forumu izvem vse o najnovejsih kolekcijah, kaj je na voljo v drogerijah, brez da bi mi bilo sploh treba dvignit rit iz kavca 😀 pred vsakih nakupom tudi precekiram odzive na izdelek na Kozmetometru, ki je po mojem mnenju najboljsa stvar celega portala ! Kar tako naprej ! 😉

 37. Največja prednost Planeta lepote je kozmetometer, odlični članki, pregleden forum ter seveda super prijazne, odprte, srčne uporabnice, ki so vedno pripravljene pomagati, svetovati in deliti svoje izkušnje z drugimi. Da ne naštevam vsega kar sem se naučila (ker tega je reeees veeeliko) bom rekla samo, da sem se naučila kako bolje poskrbeti za svoje zdravje in lepoto preko pravilne prehrane, gibanja, prave izbire kozmetike in poznavanja sestavin, prave izbire oblačil in zdravih odnosov 🙂

 38. Splošne prednosti PL so vsebinska raznolikost s področja kozmetike in lepote, strokovnost ter visoki nivo komunikacije. Poleg tega portal odlikuje odličen in ažuren forum, kjer je možno dobiti najrazličnejše tako objektivne kot subjektivne informacije. Pozabiti ne smemo niti na edinstven kozmetometer in pregled sestavin, ki predstavljata temelj kakovostnega pristopa do kozmetike.
  Iz objav na portalu se vsakič naučim nekaj novega in to je tudi razlog, da ga redno spremljam.

  🙂

 39. Portal je primeren za vsako moderno žensko, vsaka lahko prebere najnovejše članke o kozmetiki, ličilih, vseč mi je kozmetometer. najraje preberem najnovejše lepotne trende 🙂

 40. Zame je PLANET LEPOTE zakladnica idej in nasvetov, je moja starejša sestra, ki mi pomaga pri bolj zdravemu načinu življenja-zdravi prehrani, negi obraza in telesa,…
  Moja nega in izdelki katere uporabljam pri negi so v večini izbrani na podlagi dobrih ocen uporabnic KMM-ja.
  Prednost pred ostalimi-osebni odnos na nivoju, ne gre se Vam le za zaslužek, administratorke pomagajo, portal je urejen, nepospaman,..
  Odkar sem stalna članica PL-ja sem prihranila marsikateri euro, saj ne zapravljam več brezglavo-kupujem tisto, kar rabim in mi je res všeč, velikokrat pa kakšno zadevo kupim po ugodni ceni od kakšne planetke preko malih oglasov, se pa je že zgodilo, da sem kakšno stvar prejela zastonj na podlagi odlične teme podarim, kakšno malenkost, ki je nisem potrebovala pa podarila-(predvsem na pobudo Tanje, katera je rekla, da je škoda uporabno stvar, ki ti ne ustreza vreči v koš, saj nekomu lahko ustreza). Naučila sem se preudarno kupovati kozmetiko po načelu manj je več 🙂
  Zelo cenim nasvete, katere daje urednica portala Tanja Matko, katera ne govori brezglavo, ampak strokovno podkovano in iz svojih izkušenj.
  Strokovni članki, stilske preobrazbe, nagradne igre, zanimive teme na forumu, kakor tudi tema na testu-skratka znate me privabiti.
  Všeč mi je, da ni portal pospaman ter da je pregleden in urejen, zakar skrbijo zelo prijazne administratorke, ki te hitro usmerijo na pravo temo, če se zmotiš.
  Všeč mi je, da Pl temelji na medsebojni pomoči, da gre za komunikacijo na višjem nivoju(razen kdaj pa kdaj se v zadnjem času najde kakšna cvetka, ki zna biti žaljiva, takrat pa na srečo opozorite administratorke, da to ni primerno)

 41. Na Planetu lepote sem se včlanila pred kratkim in ni mi žal. Seveda sem spremljala članke že pred tem, razlika je le v tem, da se lahko sedaj pridružim ”čveku”. Velika prednost je seveda kozmometer, saj v današnji poplavi vseh reklam in oglaševanja težko zveš realno oceno izdelka. Moram priznati, da pred nakupom izdelka skoraj vedno preverim izkušnje drugih uporabnic. Najpomembnejše mi je pa to, da ob branju člankov, tudi, če jih berem le zaradi kratkočasenja zvem veliko novega. Moram pohvaliti, da so članki res napisani na podlagi nekega predznanja in imajo znanstveno podlago. Razne stvari so razložene ”po domače” in na kratko (npr. zaščita pred soncem, nasveti o prehrani), ob brskanju pa sem odkrila tudi že kak fajn recept in super domače lepotne pripravke! Hvala Planet lepote! 🙂

 42. Mislim, da ne bom prva, ki bo rekla, da lahko PL kaj hitro postane ‘biblija’ ženske, ki da nekaj nase. 😉 To je edini portal, ki ga redno spremljam in na katerem sem aktivna, razlog za to pa je čisto preprost – PL je kakovosten portal, kjer se nahaja ogromna zakladnica zelo različnih informacij. Ravno to, da je tako raznolik, me vedno znova navdušuje. Česa vsega sem se na PL naučila, raje ne bom začela naštevati, ker bi bil seznam predolg. 🙂 Ličil in izdelkov za nego obraza sploh ne kupim, če prej ne preverim ocen na KMM in kaj o njih menijo Planetke; s tem sem prihranila že kar nekaj denarja. 🙂 Všeč so mi tudi druge teme, še posebej tiste o rekreaciji in hujšanju. Potem pa so tu še članki in novice, kjer vedno znova najdem zelo zanimive informacije. 🙂 Posebej moram pohvaliti Tanjo in administratorke, ker skrbijo da je forum pregleden in da so objave v tistih temah, kamor spadajo in tako ni težko najti informacij, ki jih potrebujem.
  Všeč mi je pa tudi to, da so debate (večinoma) na visokem nivoju in argumentirane, ter da so članice pripravljene pomagati druga drugi. 🙂 Pa tudi to, da ne pišemo ‘po domače’ je super.

 43. Sicer se bo mogoče zdelo čudno ali smešno, a PL mi je spremenil stil življenja, vsaj kar se tiče nakupovanja 🙂 Na PL sem šele nekaj mesecev, ja vem zelo malo. Sem ga prej spremljala, a včlanila sem se šele letos. Začelo pa se je z iskanjem pravega depilatorja. Od takrat naprej moje odločitve o nakupu ličil, šamponov ipd. temeljijo ravno na ocenah na tej strani. S tem sem tako prihranila veliko denarja, saj sem velikokrat kupila izdelke kar na blef in mi je bilo na koncu škoda vsakega centa za izdelek, ki mi ni ustrezal, sploh pa se na koncu količina takih izdelkov začne kar hitro nabirati. Velika prednost PL-ja se mi zdi kozmetometer, saj z njim lahko hitro poiščem izdelek, ki je pritegnil mojo pozornost in preverim mnenja uporabnic. Všeč mi je tudi gumb: Spremljaj me, saj tako sledim uporabnicam, ki imajo po mojem mnenju zelo veliko znanja in izkušenj. Predvsem mi je zelo všeč izgled te spletne strani. Moram pa tudi priznati, da me je PL malce zasvojil 😀 saj ga res redno prebiram in ko zasledim kakšen izdelek z dobrimi ocenami, me ima da bi ga šla kupit. Za enkrat še nisem zelo aktivna na forumih in kozmetometru, vendar se bo to spremenilo 🙂 želim si namreč pridobiti še nekaj izkušenj in znanja na tem področju, ter nato svetovati drugim uporabnicam PL-ja. Prek PL-ja sem našla svoj sanjski puder: Revlon CS in svoj sanjski čopič za nanašanje tekočega pudra 🙂

 44. Članica Planeta lepote sem že od samega začetka, ko PL še ni bil portal, ampak sprva le forum. Je prvi forum, na katerem sem začela aktivno sodelovati in zelo hitro se je moje navdušenje sprevrglo v pravo obsesijo s kozmetiko. 🙂
  Na Planetu lepote sem se naučila ogromno stvari o negi, ličenju in zdravem načinu življenja. Moja priljubljena podforuma sta zadnja leta predvsem Moda in dodatki ter Trgovine in nakupovanje, večkrat pa pogledat tudi Hišni kotiček, Zanositev, nosečnost, starševstvo ter Knjige, filmi in glasba.
  Ne samo, da sem se na Planetu lepote ogromno naučila, tudi pri nakupih privarčujem, saj se trudim, da pred vsakim kozmetičnim nakupom proizvod preverim na Kozmetometru in tako kupim le dobre izdelke.
  Prednosti Planeta lepote pred ostalimi forumi je ogromno, če pa naštejem meni najpomembnejše, so to Kozmetometer, strokovni članki, ogromno znanja, ki ga ima urednica foruma in članicam in članom vsakodnevno svetuje, številne nagradne igre, in še in še.
  Ostajam zvesta uporabnica še naprej!

 45. Članica Planeta lepote sem že od samega začetka, ko PL še ni bil portal, ampak sprva le forum. Je prvi forum, na katerem sem začela aktivno sodelovati in zelo hitro se je moje navdušenje sprevrglo v pravo obsesijo s kozmetiko. 🙂
  Na Planetu lepote sem se naučila ogromno stvari o negi, ličenju in zdravem načinu življenja. Moja priljubljena podforuma sta zadnja leta predvsem Moda in dodatki ter Trgovine in nakupovanje, večkrat pa pogledat tudi Hišni kotiček, Zanositev, nosečnost, starševstvo ter Knjige, filmi in glasba.
  Ne samo, da sem se na Planetu lepote ogromno naučila, tudi pri nakupih privarčujem, saj se trudim, da pred vsakim kozmetičnim nakupom proizvod preverim na Kozmetometru in tako kupim le dobre izdelke.
  Prednosti Planeta lepote pred ostalimi forumi je ogromno, če pa naštejem meni najpomembnejše, so to Kozmetometer, strokovni članki, ogromno znanja, ki ga ima urednica foruma in članicam in članom vsakodnevno svetuje, številne nagradne igre, in še in še.
  Ostajam zvesta uporabnica še naprej!

 46. Planet lepote sem odkrila čisto po naključju, ko sem iskala rešitev za mojo obupno, problematično kožo na obrazu. Ne le, da planetke prijazno svetujejo kateri proizvodi bi mi po njihovem mnenju najbolj ustrezali, tudi nasploh so zelo družabne. Kasneje sem izvedela tudi veliko stvari o prehrani in prehranskih dopolnilih, kar je bistveno izboljšalo moje zdravje, pa tudi na forumih smo se med seboj motivirale pri raznih vajah za telo, programu teka itd., kar je pripeljalo do tega da sem vzljubila šport.
  Roko na srce, drugih portalov sploh ne potrebujem več, ker mi Planet lepote nudi vse informacije, novice..Ampak če že morm izpostaviti prednost je to vsekakor Kozmetometer, na katerega pregledam izdelke, ki so na moji listi želja za nakup pa tudi sestavine izdelkov, kjer se prepričam če so izdelki primerni za mojo kožo.

 47. Prednosti so predvsem večja strokovnost oz. točnost podatkov in informacij, prijaznost članic in dobre, inteligentne vsebine (in ne trači). Naučila sem se ogromno stvari, od ustrezne skrbi za kožo, do pomembnosti jemanja prehranskih dopolnil, pa seveda veliko o uporabi ličil in še cel kup življenjskih modrosti, ki jih posredujejo članice.

 48. Kot prednosti vidim predvsem to, da se na portalu najde cel kup zelo različnih informacij prek člankov, kozmetometera, foruma… Všeč mi je ker portal obsega zelo širok spekter tem od mode, zdravja, rekreacija in vse ostalo.

  Na PL sem se naučila ogromno:
  – vse o prehranskih dopolnilih (prej nisem jemala nič!!)
  – ogromno o ličilih – ocene, pravilna uporaba
  – precej o skrbi za lepo kožo
  – veliko o gibanju, rekreaciji
  – ogromno informacij s katerimi sem si zelo izboljšala življenje. Sploh nevem kako bi brez PL.

  Meni se PL zdi absoluten “must have” za vsako sodobno in urejeno žensko.

 49. Na Planet Lepote sem naletela, ko sem iskala informacije glede nekega kozmetičnega izdelka – odkrila sem kozmetometer, ki me je popolnoma navdušil ! Všeč mi je koncept, da lahko uporabnice samo opišejo svoje izkušnje in mnenja o izdelku, ocenijo njegovo kvaliteto itd… tako lahko o vsakem izdelku dobiš res pristne ter objektivne informacije.
  Kozmetometer še danes ostaja moj najljubši del Planeta Lepote, od katerega sem postala odvisna 🙂 Ni mi treba posebej poudarjati, da se pred večino nakupov kozmetike najprej pozanimam na kozmetometru 🙂

  Prav tako mi je všeč, da Planet Lepote ponuja širok spekter novic, za specifične teme pa se običajno napotim na forum, kjer sem izvedela že mnogo koristnih nasvetov in napotkov Planetovih uporabnic. Všeč mi je, da se na forumu, kjer seveda dominirajo običajne “ženske teme” (moda, lepota, nosečnost,…) lahko pozanimam tudi o drugačnih temah, npr. o zaposlitvah, potovanjih, dobrih knjigah,…
  Tako sem se od tega portala že veliko naučila, menim da največ na področju kozmetike, saj sem preizkusila veliko načinov ličenja, pa tudi glede zdravja in pravilne prehrane, s katero imam kar nekaj preglavic.

  S portalom imam same pozitivne izkušnje in ostajam zvesta uporabnica Planeta Lepote

 50. Prednosti: velika strokovnost, seznam sestavin, kozmetometer (prava mala Biblija), forum… Naučila sem se ogromno, predvsem pa sem mnogo bolj podučena o vseh prehranskih dopolnilih, ki mi sedaj omogočajo mnogo bolj zdravo življenje.

 51. Že kar nekaj let sem članica skupnosti “Planetk” in se rada vračam, ker najdeš praktično vse informacije,ki jih potrebuješ 🙂 veliko koristnih člankov glede kozmetike, mode, prehrane. Kozmometer, ker planetke povejo svoja mnenja o izdelkih tako da se lahko že pred nakupom pozanimaš kaj je ok in kaj ne. Kot sme že pomoje parkrat napisala, ostanite takšni kakršni ste 🙂

 52. Prednosti: urejen, pregleden, moderen, vedno svež portal.
  Naučila sem se pravzaprav vse, o izdelkih za nego, o ličenju, o zdravi prehrani, o spletnem naročanju, o vsem. Pa da ne pozabim: spoznala sem nekaj krasnih Planetk 🙂

 53. Prednost je vsekakor strokovnost na področju kozmetike in zdravja. Všeč mi je tudi urejenost portala, visok nivo komunikacije, prijaznost. In pa kozmetometer!

 54. Vsak dan pripotujem tudi na ta paralelni rozasti planet 🙂 Prebivalke, drugače poimenovanje “planetke” so zelo prijazne, strpne in delijo polno uporabnih nasvetov. Nekatere so bolj sarkastične, druge bolj zadržane. Z nekaterimi delim podobna mnenja, z drugimi popolnoma različna, ampak bistvo je, da na planetu biva neka vseprisotna “ženska” harmonija.

  To je svet, kjer v glavnem lahko pozabiš na najresnejše dogodke po svetu, in lahko prosto in brez slabe vesti razpravljaš o teksturah šmink, občuduješ lahko nešteto število odtenkov lakov za nohte in izveš kje kupiti svoje nove čevlje, ki jih sicer ne potrebuješ, ampak “kaj, ko so tako lepi…”.

  Odkriješ lahko kaj je to “Octyl methoxycinnamate”, čeprav imena sploh ne znaš izgovoriti. Ob pomoči kozmetometra pa si lahko pridno pišeš neverending listo kozmetike, ki ti nujno rabi in tako nižaš stopnjo ekonomske krize.

  Izveš lahko še marsikaj koristnega na temo zdravja in rekreacije, športa in zdrave prehrane.
  Lahko tudi priznaš, da si danes v napadu pomanjkanja sladkorja, zmazala celo Milko in s tem razbremeniš katero od ostalih planetk, ki je zagrešila isti greh pa si morda tega ni upala javno priznati 🙂 Ob tem bogokletnem grehu pa te ostale planetke pomirijo in spodbudijo, da, čeprav si kršila eno od sedmih zapovedi zdravega življenja, se da se pokoriti s samo par skleci in kakim km lahkotnega teka.

  Na Planetu lahko tudi opravljaš neuspele kozmetične zablode, ki jih najdeš na internetu in izražaš svoja najrazličnejša menja, deliš nasvete ter anonimno izdajaš dogodke iz svojega življenja, ki jih sicer v živo ne bi nikomur povedal 🙂

  Ob aktualnih debatah pa vedno skušaš ostale planetke prepričati s svojimi argumenti v svoj prav 🙂 To narediš brez slabe vesti 🙂

  Pridobit državljanstvo je zelo enostavno. Sicer ga za obisk ne potrebuješ nujno.

  Jaz sem ga že nekaj let nazaj. V tem času sem pridobila ogromno – na najrazličnejših področjih in nivoji h- od uporabnega znanja do čisto osebnega nivoja.

  Potni stroški so minimalni. Edini do zdaj znani stranski učinek, ki pa je zelo pogost in težko obvladljiv, je ta, da PL povzroča odvisnost, ki pa sicer ni škodljiva 🙂

 55. Prednosti so v strokovno napisanih člankih, kozmetometra, zaradi katerega sem privarčevala kar nekaj denarja ali se odločila za nakup bolk kakovostnega izdelka. Tudi rubrika na testu je super.
  Naučila sem se kako pravilno skrbeti za kožo, veliko o modi… ampak skoraj vsakik, ko pokledam na PL se naučim kaj novega: ali iz člankov ali iz (novega) debate na forumu.
  In všeč mi je prijaznost članic PL, kako se podpiramo (npr. teme hujšanje, rekreacija, osebne težave).
  Super ste, ostanite takšni še naprej!

 56. PL sem odkrila par let nazaj in končno našla dolgo iskano rešitev za težave z mojo kožo. Kljub številnim obiskom kozmetičark in kupovanju kozmetike, ki so mi jo priporočale, se moja koža ni čisto nič izboljšala.
  Tako pa sem med brskanjem po spletu naletela na PL in s tem odkrila stran, ki jo obiščem vsakič, ko imam dostop do spleta. Poleg tega, da sem dobila res kvalitetne in strokovne nasvete glede nege obraza (koža se je končno popravila), z veseljem sodelujem in prebiram tudi ostale teme. Všeč mi je visok nivo komuniciranja, članice so zelo prijazne. Ko pa se enkrat malo bolj vključiš, pa se kar naenkrat počutiš ‘del tega’.
  Od kar sem odkrila PL ne kupim niti enega izdelka za nego obraza ali pa kozmetike, če tega prej ne preverim še na forumu ali kozmetometru. Na ta način sem se izognila številnim (bodočim) neposrečenim nakupom in se tako tudi vnaprej lažje odločila med različnimi izdelki.
  Poleg tega mi je PL všeč zaradi lahkotnosti vsakodnevnih tem in debat, ki me sprostijo, včasih pa se pojavi tudi resnejša tema, v kateri z veseljem podam tudi svoje mnenje.
  Tako da PL je zakon! 🙂

 57. Na portal me je pred leti po naključju pripeljal spletni brskalnik, kvalitetni članki in uporabne teme pa so me prepričale, da sem se vedno znova vračala in tudi postala članica.
  Cenim strokovno podkovanost urednice Tanje in ustrezno raven komunikacije na forumu, kar je na drugih forumih in portalih zgolj izjema. Tako teme na forumu kot tudi članki zajemajo vsa področja življenja sodobne ženske, so aktualne, poglobljene, resne in čisto nič plitke. Cenim ažurnost in prijaznost članic, ki so vedno pripravljene priskočiti na pomoč in deliti svoje izkušnje, znanje, življenjske modrosti in tudi težave in strahove. Naučila sem se veliko o pravilni negi kože, prehrani, rekreaciji sestavinah in še marsičem. To je prijeten planet, na katerem se vedno počutim domače.
  Še ena prednost je KMM, ki mi je že večkrat prihranil preglavice z neustreznimi izdelki; pred nakupom novega kozmetičnega izdelka se vedno posvetujem z njih.
  Všeč mi je tudi izgled portala – je modern, eleganten, pregleden in interaktiven.
  Je prvi zavihek, ki ga vsako jutro odprem ob skodelici čaja ali kave in zraven uživam ob branju članic in brskanju po KMM. To je moj balzam za dušo in upam, da tako ostane za vedno!

 58. mijauuu, napisala si tako prikupen odgovor :).

  Na PL sem zajadrala pred šestimi leti … najprej zgolj kot anonimna bralka, nato pa sem se tudi prijavila. V prvi vrsti, ker sem potrebovala nasvet za kožo na obrazu. Od takrat sem se naučila, zakaj je pomembno uporabljati kreme s SPF, zakaj, kako in katere kisline uporabljati za nego kože, da se za vsako žensko najde ustrezna rdeča šminka, in izvedela še marsikatero drugo informacijo, ki so bile že omenjene spodaj. Všeč so mi razgrete debate, saj je, kljub različnim pogledom, nivo komunikacije vedno ustrezen (oz. moderatorke poskrbijo za to, da je), PL članice in člani pa tvorijo prijetno skupnost in vesela sem, da sem del te skupnosti tudi sama.

 59. Premalo je pismo, premalo roman,
  da Vam napišem vse razloge,
  zakaj mi je Planet Lepote
  tako zelo fajn!

  Na njem izvedela sem res že mnogo koristnega,
  kar prej zagotovo nisem vedela,
  le na portal v članek ali
  na forum v debato sem pokuka
  in odgovore na vsa vprašanja hitro izvedela.

  Opisi in sestavine izdelkov
  na fantastičnemu Kozmetometru
  so mi praktični zelo,
  saj že doma preberem si lahko,
  ali določen izdelek vsebuje kaj takega,
  kar moja koža nikakor ne prenese ne,
  saj na mnogo sestavin alergična je.

  Tudi nasveti glede prehrane, nege, rekreacije,
  odnosov, mode in ličenja so mi fajn,
  saj recimo sedaj vem,
  kakšna barvna kombinacija
  ne gre nikakor skupaj fajn.

  Preprosto: PLANET LEPOTE olepšuje vsaki ženski njen svet!

 60. Pri vašem portalu mi je všeč, da ponujate veliko praktičnih in koristih informacij, ne pa praznih tračev in nepomembnih novic, ki nam jih servirajo drugi portali za ženske. Cenim vaše delo in vam želim uspešno delo še naprej.

 61. Prednost je vsekakor KOZMETOMETER in strokovnost člankov, naučila pa sem se kako pravilno skrbeti za kožo, ki je zelo občutljiva.

 62. “Katere so prednosti Planeta Lepote pred ostalimi ženskimi portali in kaj vse ste se na njem naučile?
  Forum in portal Planet lepote spremljam že od začetka. Naučila sem se marsikaj.. kako kožo negovati, zaščititi, polepšati … ponuja res širok spekter raznoraznih tem in navadno pred kakšnim nakupom pogledam v kozmetometer ali na forum preden se odločim za kakšen nakup. Še naprej želim ekipi, ki že leta stoji za tem portalom veliko uspehov in še tako naprej! 😉

 63. Planet Lepote poznam že nekaj let, čeprav sem aktivna članica postala šele pred tremi leti, med študijem v tujini. Kot izseljenki mi tako PL predstavlja tudi vpogled v raznoliko dogajanje v Sloveniji, ne samo kozmetično in lepotno. 😉 Poleg tega lahko spremljam, kakšne LE in TE serije zamujam ter kaj kozmetičnega ali dekorativnega moram nujno kupiti ob naslednjem obisku doma; v državi, kjer sem, nimam dostopa do Essence, recimo, imamo pa MAC. Zelo sem tudi navdušena nad Kozmetometrom (čeprav bi lahko sama prispevala več ocen, lenoba lena), prav tako je fajn seznam sestavin. PL sicer težko primerjam z drugimi slovenskimi ženskimi portali, ker aktivno sodelujem le tukaj, sem pa vsekakor zadovoljna uporabnica, ki je prav preko tega rožnatega portala dobila že mnogo koristnih informacij – da kakšne fajn psihične podpore ter pozitivnega vpliva na samozavest s strani članic sploh ne omenjam. 😉

 64. Dragi PL!

  Obveščam te, da sem prejela darilce v obliki prečudovite YSL šminke ekspresno hitro 🙂
  Zahvaljujem se ti tudi za željo glede odtenka, katero si mi izpolnil.
  Hvala

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj