Tokratna prenova je, kot se za 9 let obstoja vašega najljubšega ženskega spletnega medija spodobi, še večja in boljša od preteklih in prinaša kar nekaj izboljšav in novih funkcionalnosti na portalu. Več o prenovi si lahko preberete tukaj.

K veliki in odmevni prenovi pa seveda sodi tudi velika nagradna igra, zato smo za vas, drage članice Planeta Lepote, pripravili nagradno igro s čudovitimi nagradami, ki bodo razveselile prav vsako 'pravo PLanetko'. 🙂 Sponzorji nagradne igre so tudi ob tokratni prenovi Terme Olimia d.d., ki prispevajo mamljivo glavno nagrado za dve osebi, ter podjetje Everet International d.o.o., ki prispeva nagrade blagovnih znamk La Prairie, Bvlgari, Juvena, Marc Jacobs, Shiseido, Clarins, Chloe, Calvin Klein, Cavalli, Collistar, Kanebo in Deborah.

Podjetjem Terme Olimia d.d. in Everet International d.o.o. se iskreno zahvaljujemo za sodelovanje.


Terme Olimia


Nekatere izmed nagrad, ki jih podarja podjetje Everet d.o.o.
 

Pravila sodelovanja v nagradni igri

Nagradna igra bo potekala tako, da boste raziskovali nove funkcionalnosti po portalu in ko boste kakšno odkrili ali opravili katero izmed akcij, ki prinaša točke, boste prejeli določeno število točk. Točke so vnaprej določene in za enako dejanje vsak član prejme enako število točk. Koliko točk ste že nabrali, boste lahko spremljali na portalu desno zgoraj (seveda morate biti prijavljeni na portal).

1. Čas trajanja nagradne igre

Nagradna igra poteka od 12. 11. 2012 do vključno 22. 12. 2012.*
* Zaradi izjemnega zanimanja podaljšujemo nagradno igro do vključno 15. februarja 2013

2. Pogoji sodelovanja

 • V nagradni igri lahko sodelujejo vsi registrirani člani portala Planet Lepote. Če še niste član portala Planet Lepote, se registrirajte tukaj
 • V žrebanje bodo vključeni vsi sodelujoči, ki bodo v času trajanja igre zbrali potrebno število točk in izpolnili vse aktivnosti (6 aktivnosti od 6). Koliko odstotkov od zahtevanih 300 točk in koliko aktivnosti ste dosegli, vidite na portalu desno zgoraj (seveda morate biti prijavljeni na portal). Če potrebujete nasvete in pomoč, imate na voljo temo o nagradni igri na forumu, kjer se lahko posvetujete s sočlanicami portala.

 • V nagradni igri lahko sodelujejo vsi registrirani člani Planeta Lepote (fizične osebe) razen tistih, ki so zaposleni v podjetju, ki organizira nagradno igro ali katerem izmed podjetij, ki podeljuje nagrado.

3. Žrebanje in podelitev nagrad

 • Žrebanje bo potekalo med 1. 2. 2013 in 5. 2. 2013.
 • Žrebanje bo potekalo po načelu naključne računalniške izbire s seznama sodelujočih v nagradni igri, ki bodo izpolnili vse pogoje za sodelovanje.
 • Rezultati žreba bodo objavljeni v roku 3 dni po žrebu na spletni strani www.planet-lepote.com, nagrajenci pa bodo obveščeni tudi po elektronski pošti in objavljeni na spletnem mediju Planet Lepote.
 • Nagrajencem bodo nagrade poslane po pošti.  
 • Odločitev organizatorja nagradne igre o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro in pravili igre je dokončna in velja za vse sodelujoče. Pisni ugovori in vloge, ki niso v skladu s pravili nagradne igre, ne bodo upoštevani.

4. Splošni pogoji sodelovanja

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci soglašajo s pravili nagradne igre ter soglašajo z objavo svojega uporabniškega imena oz. imena in priimka na spletni strani www.planet-lepote.com.

Podatke sodelujočih bomo uporabili za namene nagradne igre ter za potrebe zbiranja podatkov in trženja storitev podjetja ATS Splet d.o.o. 

5. Odgovornost

Organizator nagradnega žrebanja je ATS Splet d.o.o., Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana. Nagrade prispevata podjetji Terme Olimia d.d. in Everet d.o.o. in prevzemajo vso odgovornost glede pošiljanja nagrad in z njimi povezanih vprašanj.

 

P.S. Ne spreglejte tudi nagradne igre, ki za naše oboževalce poteka na Facebooku!

98 KOMENTARJI

 1. Če se prav spomnim je Tanja par dni nazaj rekla, da bodo točke kmalu vidne, najbrž nekje na desni strani zgoraj. Še urejajo 🙂

 2. Ja, v prihodnjih dneh boste videle, koliko točk že imate. Do takrat pa ne izgubljajte časa in pridno ocenjujte na KMM, sodelujte na forumu, všečkajte, pišite na zid sebi in drugim … pa se jih bo kar nekaj nabralo. 😉

 3. Hmmm…zanimiva predvsem zato. ker je dokaj zapletena oziroma…precej ugibanja. Vsaj zaenkrat…me aktivnosti ZELO begajo… 🙂

 4. men to pa točke počakale na 458 🙁 pa sem komentirala, všečkala, pa še objavila oglas pa se ni nič povišalo…kako to?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj