Verjetno že veste vse drug drugemu in poznate vsak partnerjev korak. Čeprav je vstop v rutino lahko dobra stvar, je v vašem spolnem življenju najbolje, da si privoščite raznolikost. Poleg tega bo popestritev vašega spolnega življenja samo izboljšala vaš odnos s partnerjem in prinesla številne zdravstvene koristi. Torej, kako lahko popestrite svoje spolno življenje? Za vas imamo nekaj preprostih strategij.

Bodita spet kot najstnika

Se spomnite, kako pari na začetku vsake zveze uživajo v dolgem poljubljanju in dotikanju drug drugega na vznemirljivi način? Ko vaše razmerje dozori, to ljubezensko vedenje začne pojenjati in oba začneta posvečati svoj čas vsakdanjim aktivnostim. Vrnite si tiste trenutke poljubljanja in se vznemirljivo dotikajta med seboj. Usmerite svojega najstnika in ga poljubite, objemite, stisnite, tako kot takrat, ko sta oba bila še noro zaljubljena.

Poskusita nekaj novega

Večina parov že leta sledi isti spolni rutini. Spremenite stvari, poskusite nekaj novega, da vidite, kako vas to navdušuje. Začnite z nečim preprostim, na primer z drugačnim položajem itd. Lahko tudi predstavite igrače za seks, igro vlog, spremenite kulise ali se celo oblečete.

Imejta romantične aktivnosti

Vzemite si čas za aktivnosti s svojim partnerjem. To je najbolj ljubeče. Če oba vsak teden sledita zasedeni rutini, začnite skupaj načrtovati nekaj kakovostnega časa in se odpeljita na romantične zmenke. Doma lahko načrtujete celo kaj romantičnega. Od počasnega plesa do večerje ob svečah, vse to lahko storite, da preživite nekaj dobrega časa. Izmenjujte se, izberite aktivnost in preživite kakovostni čas, ko se strastno povezujete.

Zaupajta si svoje fantazije

Če resnično pomislite, sta kot par premalo govorila o fantazijah. Bistveno je, da uporabite domišljijo in svoje najbolj erotične želje delite s svojim partnerjem. Če ste sramežljivi, lahko preprosto pripravite razpoloženje z zatemnjenimi lučmi, izklopite elektroniko in predvajate romantično glasbo. Ko bosta oba prišla v razpoloženje in se bosta sprostila, se odprite glede svojih fantazij.

Skupaj si oglejta erotični film

Skupno gledanje nečesa seksi vam pomaga raziskovati spolne položaje in tehnike ter se pogovoriti o tem, v čem uživata oba v postelji.

PREBERITE TUDI: 6 živil za večji libido

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj