Ker mnoge ženske kljub vsem prebranim člankom na temo osebne podobe, oblačenja, ličenja, frizur, …, vseeno niso zadovoljne s seboj in svojim videzom, smo se določili, da bomo na Planetu Lepote poskrbeli za vas in vam pomagali, da se boste odkrile in zažarele v svoji najboljši podobi.

V novi rubriki Stilske preobrazbe bomo vsak mesec izbrali eno izmed prijavljenih članic Planeta Lepote, ki bo na naslov urednistvo’at’planet-lepote.com poslala svojo prijavo. Preobrazba bo vsebovala naslednje korake: izbor oblačil, ki bodo izbrana glede na izbrankin tip postave, koloristične značilnosti ter njen življenjski slog;  spremembo pričeske, ki bo optimalna za njeno obliko obraza, tip las in način življenja ter profesionalno ličenje, ki bo poudarilo najlepše stvari na njenem obrazu in skrilo morebitne pomanjkljivosti.

Za vaš vrhunski videz bodo poskrbeli naslednji sponzorji

Za vašo pričesko bodo poskrbeli v frizerskem salonu Mič Styling v City Parku.mic_styling_logo
Mič Styling je nastal na osnovi filozofije, da je potrebno premagovati miselne omejitve. Osnova vseh salonov sta kakovostno striženje in barvanje, ki ju želijo približati vsakodnevnim priložnostim in individualnostim njihovih strank.

Striženje je osnovano v skladu z modnimi smernicami in primerno tudi enostavnejše vzdrževanje pričeske ob domači negi, medtem ko različne tehnike barvanja, toniranja in pramenov odlično dopolnjujejo celotno podobo.
Mlade ekipe zaposlenih so polne energije in svežih idej, s katerimi vas željno pričakujejo v vseh njihovih salonih.

Za profesionalno ličenje, ki bo prilagojeno tako željam kot tudi obrazu in značaju posameznice, bo poskrbela vizažistka Aleksandra Bončina Stošić, umetnica ličenja.
licenje_logo
Aleksandra Bončina Stošić  se v največji meri se posveča lepotnemu ličenju in projektom, ki zahtevajo posebna znanja s področja ličenja. Kariero je začela na televiziji, kot asistentka pri priznani vizažistki in stilistki Nani Sojer, in bila tudi članica Slovenia Make-up Teama. Sedaj deluje samostojno in je aktivna vizažistka pri številnih projektih, preobrazbah, modnih revijah, lepotnih tekmovanjih, slovenskih revijah, sejmih ter maturantskih plesih in porokah.
Ličilo se bo z vrhunskimi naravnimi mineralnimi ličili BellaPierre.

Za izbiro oblačil, ki bodo optimalna za karakter in postavo izbranke stilske preobrazbe, pa bo poskrbela stilistka Tina Martinec Selan.
odglavedopet_logo_1
Tina Martinec Selan je stilistka, ki se ukvarja s celostno podobo posameznika. Njena filozofija temelji na dejstvu, da je v današnjem svetu številnih vizualnih sporočil in dražljajev prav naš videz tisti, ki pogosto poskrbi za prvi (in najpomembnejši) vtis, pa naj bo to na razgovoru za službo, izpitu, spoznavanju bodočih partnerjev, v prostem času … Prepričana je, da je prav vsak posameznik lahko urejen tako, da z oblačili in modnimi dodatki poudari svoje najboljše lastnosti. Redki so posamezniki z idealno postavo in merami; dober stilist pa se izkaže tako, da zna brezhibno urediti prav vsako postavo in osebnost.

Tina Martinec Selan že leta piše modne in druge članke za portal Planet Lepote, že več kot eno leto piše svoj modno-stilski blog Odglavedopet, pisala je tudi že za Primorske novice in e-Tajnico.

Oblačila, ki jih bo izbrala stilistka, bodo prispevali v Emporiumu.
emporium_logo
Emporium se ukvarja s prodajo oblačil svetovno priznanih blagovnih znamk, pri čemer je skozi leta trdega dela v svetu mode, postal vodilni prodajalec oblačil visoke in vsakdanje mode.
Oblačila bodo le na izposojo za slikanje.

Želite sodelovati v preobrazbi?

Na naslov urednistvo’at’planet-lepote.com pošljite svojo prijavo, ki ji priložite dve svoji fotografiji, eno obraza in pričeske, in eno postave, ter napišite, zakaj si želite preobrazbe in zakaj menite, da bi morali izbrati prav vas. Fotografija postave naj bo narejena v oprijetih, temnih oblačilih, najboljše so črne pajkice in črna majica (po možnosti brez rokavov).
V zadevo/subject sporočila napišite Preobrazba – prijava.

Izbrano članico bomo o izbiri obvestili po elektronski pošti, kjer se bomo tudi nadalje dogovorili o terminu preobrazbe. Preobrazba bo objavljena v članku na portalu Planet Lepote, zato prijavljena in izbrana članica soglaša z objavo svojih fotografij pred in po preobrazbi v članku. Vsak mesec bomo opravili in objavili eno preobrazbo.Prijave za prvo preobrazbo sprejemamo do 5. januarja 2012.

9 KOMENTARJI

  1. Pohvala za idejo.

    Ali bodo izbranke prejele oblačila in modne dodatke v trajno last? (ali pa ji bodo le posojeni za namen objave na PL)

  2. No, menim, da bi lahko vsaj 2 outfita podarili saj gre konec koncev za brezplačno oglaševanje. Če že frizer \”podari\” frizuro in prav tako vizažistka… To so vsekakor minus pike za Emporium! 🙁

    Drugače pa dobra ideja, pohvalno!

  3. se strinjam 🙂 emporium bi lahko prispeval vsaj kakšen kos ali dodatek … saj se dogaja tudi pri njih in so na ta način tudi oglaševani 🙂

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj