Mihnea Gheorghiu se je s svetom oglaševanja spoznal pri 19-ih letih, poslovna pot pa ga je popeljala od Hamburga, Pariza, Londona, Madrida, Toronta, New Yorka, Amsterdama, vse do Milana. V svoji karieri je osvojil kar 92 kanskih levov, na stotine drugih nagrad, med drugim D&AD, Clio, One Show, ANDY, NYF, LIA, Eurobest, Epica, Golden Drum.

Od leta 2017 deluje v agenciji Publicis Milano, kjer je na globalnem nivoju odgovoren za blagovni znamki DIESEL in Heineken, od leta 2021 se ponaša z nazivom glavnega globalnega kreativnega direktorja agencije Le Pub.

Kreativnost v koraku s hitro se spreminjajočo kulturo

Mihnea Gheorghiu rad razmišlja, kako na povsem nov in kreativen način povedati že slišano.  V svojem predavanju na SOF-u nam bo zaupal recept za odlične kreativne rešitve, ki sledijo hitro se spreminjajoči kulturi. Predavanje omogoča Heineken.

Trajnost (z integriteto) kot novi “mainstream” blagovnih znamk

Kako trajnost postaviti v ospredje pomembnosti in strategije blagovne znamke?

Kakšna je pri tem vloga uporabnikov in kupcev, kaj je naloga medijev in kakšno moč imajo vplivneži in uspešne trajnostne poslovne zgodbe? Kako lahko na transparentnosti in trajnosti gradimo vrednost?

Na ta in številna druga vprašanja, ter o pomenu integritete v trajnosti, se bo z gostjama Mateo Benedetti, direktorico in ustanoviteljico Benedetti Life in Niko Veger, trajnostno blogerko in vplivnico, pogovarjala Mojca Markizeti, strokovnjakinja za trajnostne strategije in inovacije ter ustanoviteljica Improve X Advisory. Okroglo mizo omogoča Merkur zavarovalnica.

Bodimo srčni!

Ali ste vedeli, da vsak dan v Sloveniji potrebujemo okoli 300 do 350 krvodajalcev, da lahko zagotovimo dovolj krvi za bolnike? Krvodajalske akcije so zato izjemno pomembne. Na letošnjem SOF-u imate priložnost, da nekaj dobrega naredite zase in za družbo.

Še ne poznate svoje krvne skupine?

Ni panike! Z enostavnim postopkom boste lahko na 33. SOF-u ugotovili svojo krvno skupino in se tako pridružili registru krvodajalcev. Vsak prispevek je dragocen in lahko reši življenje.

To lahko storite v četrtek, 6. 6. 2024, med 13. in 17. uro v lobiju Avditorija.

Delujmo srčno

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj