… gumbe, ni nobena izjema. Ljubko-zapeljiva linija krila je bila že opažena na modno najbolj naprednih zvezdnicah, med drugim Alexi Chung, Taylor Swift in Courtney Trop.

Alexi Chung je tako zelo všeč, da je ustvarila kar svojega v sodelovanju z  AG Jeans. Pri tem se modni poznavalci sprašujejo, le zakaj je modna ikona tako dolgo čakala z lansiranjem lastne kolekcije? Kakorkoli, kolekcija je končno na voljo, navdušeni pa tako oboževalci Alexe kot tudi modni poznavalci. Na fotografiji Alexa nosi džins krilo lastne kolekcije in tako dela najboljšo možno reklamo.

Taylor Swift so fotografirali v svoji različici krila iz velurja blagovne znamke Brandy Melville. Tako barva kot tudi material krila sta popolnoma 'sedemdeseta', a s svojimi značilnimi rdečimi ustnicami in torbico je Taylor poskrbela, da je ne gre zamenjati za nekoga, ki je 'zaspal' v sedemdesetih.

Modna navdušenka in ikona Courtney Trop, sicer lastnica modnega bloga 'Always Judging' pa je svojo izbiro, krilo iz velurja, kombinirala s klasično črtasto srajco in debelimi žabami. Zelo preprost, a hkrati tako zelo moden videz, ki je idealen za sicer toplo vreme, a ne dovolj za gole noge.

Ne glede na to, ali boste mini krilo na gumbe kombinirali s kratkim topom za vikend izhode ali s fino bluzo za dan v pisarni – v vsakem primeru gre za trend sedemdesetih, ki ga to sezono preprosto morate imeti.

Kako ti je všeč krilo z gumbi? Ga boš nosila?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj