… natančneje barva kamna skrilavca in podobnih odtenkov, velik hit letošnje spomladansko-poletne sezone. Pravzaprav je tako priljubljena v vseh oblikah, da lahko rečemo, da je kar 'must-have' in zatorej nekaj, kar morate preizkusiti (v kolikor je niste že na laseh).

1. Je idealna barva za kombiniranje

Ko gre za 'osnovno barvo', večina žensk prisega na črno in temno modro – a zakaj ne bi za spremembo poskusile elegantne sive? Je idealna za kombiniranje tako s z umirjeno temno modro; modnim džinsom; črno za grunge videz; ali živahno rdečo, roza ali ciklamno. Ne glede na to, kateri kos boste izbrale v sivem odtenku – to je barva, s katero to sezono ne boste zgrešile. Za posebej prefinjen pridih izberite sivo s pridihom modre.

2. Je presenetljivo pomirjujoča

Pa tudi v dnevno sobo se idealno poda:

Ko govorimo o zemeljskih tonih, večina pomisli na odtenke rjave, nekateri morda še na zelene. A ste že pomislili na to, koliko odtenkov sive je v naravi? Pa tudi pomirjujoča je prav tako kot zelena in rjavi zemeljski toni, zato je idealna izbira za spalnico ali vsaj posteljnino. Seveda ne pozabite dodati še zdravih spalnih navad.

3. Je uporabnejša kot nerjaveče jeklo

Bi radi opremili kuhinjo v sodobno in vključili dodatke iz nerjavečega jekla? Kaj pa ko bi šli še korak dlje in izbrali matirano nerjaveče jeklo? Prednosti? Poleg izjemno sodobnega videza in dejstva, da paše na prav vse odtenke v kuhinji, se tudi prstni odtisi ne bodo poznali.

4. Idealna izbira za lak za nohte …

Medtem ko so letos zelo modni nohti naravnega videza, so takoj za njimi sivi odtenki. Kako čudovito so videti, laho vidite na fotografijah.

5. … in celo ustnice (zgolj za (zelo) posebne priložnosti, seveda)

 

Sicer za večino res precej neuporabno in nerealno, a za vse, ki rade preizkušate no/r/vosti: nekatere ljubiteljice make upa so pogumno preizkusile tudi sive ustnice.

2 KOMENTARJI

  1. Siva je zadnjih nekaj let moja top nevtralna barva. To se je pokazalo tudi pri opremljanju stanovanja. V stanovanju je tako ta barva “rdeča nit”, ki povezuje prostore med seboj, ker je tako super univerzalna, modna, elegantna, minimalistična in super za kombiniranje z lesom in belo barvo. Tudi nosim jo rada, čeprav glede na mojo koloristiko ni ravno moja barva. Pa je kljub temu ob primerni kombinaciji nepogrešljiva. Redko uporabim tudi lak za nohte v sivem odtenku. Edino ustnic ne maram v takih hladnih tonih.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj