Medtem, ko je bila Gisele Bündchen ena najbolj slavnih in najbolje plačanih manekenk vseh časov, pa ni ona tista, ki bi ji bile lepe obleke pretirano pri srcu. So pa zato, presenetljivo, njenemu možu, igralcu ameriškega nogometa, Tomu Bradyju. In to celo tako zelo, da je lansiral lastno modno znamko.

Tom je torej res vsestranski moški; poleg tega, da je izjemen igralec nogometa, predan oče in ljubeč mož, je ustvaril tudi wellness program – sedaj pa je lansiral še svojo kolekcijo oblačil.

V intervjuju za WSJ. Magazine’s Men’s, jesenska modna izdaja, je 44-letni Brady naznanil, da bo decembra lansiral svojo kolekcijo oblačil, imenovano kar Brady. Kolekcija sicer ne bo pretirano prefinjena, saj bo vključevala le oblačila za treninge.

Ob tej potezi so mnogi začeli špekulirati, ali počasi zaključuje s svojo nogometno kariero, kar je sicer za pričakovati, saj je bila že tako veliko daljša kot je to običajno. “Počutim se, kot da živim dve življenji,” je povedal. “Moje nogometno življenje in moje življenje izven nogometa.”

Na njegovo srečo pa ima doma strokovnjaka za modo in slog – svojo manekensko ženo, Gisele Bündchen, s katero sta poročena 12 let. “Brez dvoma ima izjemen okus,” je dejal Brady, a je dodal, da je 41-letnica “bolj hippijevski tip. Najraje nosi preprosto obleko, ko je vroče, in uživa.”

Podobno pa je povedala tudi slavna Giese, ki je dejala: “Moj mož ima veliko raje oblačila kot jaz. Ima izjemen okus, zares razume in mu je mar, kaj si ljudje želijo, v čem se dobro počutijo. In to je bistvo mode.”

Sicer pa je zelo ponosna na svojega moža, da se bo lotil tega podviga. “Tom je v svoji karieri toliko dosegel in ljudje ga poznajo po njegovi predanosti igri. Sedaj pa ga bodo spoznali še malo drugače in bolje, kot ga tudi jaz.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj