… opravljena v Veliki Britaniji je pokazala, da ni čisto tako. Kar 73 odstotkov moških je namreč povedalo, da jim je bolj všeč, če njihova partnerka nosi make up kot če ga ne ter da jim je všeč, če so ženske ves čas naličene.

zenske_licenje

Foto: sheknows.ca

V anketi so ugotovili tudi, da je le 21 % moškim všeč, da se partnerka naliči le za posebne priložnosti in borih 6 % preferira popolnoma naraven videz brez vseh ličil. Urednica kategorije lepota in kozmetika na escentual.com, kjer so izvedli anketo, je povedala: “Ne preseneča me, da moški svoje partnerke raje vidijo urejene – nič ni bolj seksi kot samozavestna ženska z ličili, pa četudi gre le za malo maskare in pudra. Ličila lahko dajo ženskam občutek samozavesti in moči.”

Pevka Gwen Stefani pa je pred kratkim prav tako razkrila, da je svojemu možu bolj všeč, kadar je našminkana.

Kaj pa je bolj všeč vašemu partnerju?6 KOMENTARJI

  1. Hehehe! S prijateljico sva anketirali svoja fanta, kakšne punce so jima bolj všeč. Trdila sta, da nenaličene, potem, ko smo izbirali na ulici, v kafičih in po revijah, pa so zmagovale samo tiste (čudno, prečudno) z mejkapom :))) V resnici fanta sploh nista dobro videla, kaj je tista NARAVNA lepota, razni pigmenti pa mediji :)))

  2. Jaz sem tudi sama sebi bolj všeč namazana. Brez pudra zgledam kot duh (in me tudi doma večkrat vprašajo, če sem bolna, ker izgledam zelo bledo). Tako da ne zamerim fantu/fantom, ker nas raje vidijo namazane 🙂 Tudi jaz raje pogledam za urejenim fantom, kot pa za nekim razcapanim/neurejenim.
    Je pa verjetno res, da za njih vse, kar ne vključuje močno namazanih oči in rdečih ustnic pomeni ‘naravno’ oz. nenamazano. Še toliko bolje 😛

  3. Ja, moški naravni make up vidijo kot da ženska nima make upa. Da ima make up, pa res agresiven, močan m-u, zato MISLIJO, da so jim bolj všeč ženske brez. Saj je tudi ta raziskava pravzaprav to potrdila; mislijo, da so jim všeč ženske, ki se ne ličijo, a ker vedo, kakšne so njihove polovice BREZ m-u, vedo, da so boljše Z. 😀

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj