Kljub vsem bolečinam in stroškom pa pravi, da s tem še ne namerava končati. 32-letni Justin je svojo zgodbi zaupal v oddaji This Morning, sebe pa ne označuje za osebo, ki bi bila odvisna od kirurških posegov. Raje verjame, da je bil s spremembo svojega videza le ustvarjalen. Na vprašanje, ali bo s kozmetično kirurgijo kdaj končal, je odgovoril: "Je ustvarjalno in ali bi tudi Picassa vprašali, če bo prenehal slikati? Zakaj je to tako nasprotujoče, ker sem se odločil biti ustvarjalen z operacijo?"


Spoznal je tudi svojo 'Barbie' (Valerio Lukyanovo)
Foto: greengurlz.com

Njegova 'ustvarjalnost' pa ga je pripeljala do 14-ih plastičnih operacij in desetin drugih postopkov, vključno z injekcijami s polnili. Imel je pet posegov na nosu, oblikovanje lobanjske kosti, silikonske vsadke v lica, ustnice in brado, pa tudi v biceps, triceps, ramena. Lutka Ken pa mu predstavlja idealno predstavo o moški zunanjosti.

"Vedno sem mislil, da sem lep in tako sem imel odlično izhodišče za to delo. Sem vesel, a uživam v nenehnem spreminjanju, kot bi si privoščil tattoo ali piercing."

Kaj porečete na njegovo 'ustvarjalnost'?
 

Vir naslovne fotografije: i.dailymail.co.uk

8 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj